Doliu în lumea muzicii populare. A murit cântăreața supranumită „Privighetoarea Banatului”


A murit cântăreața Simona Maria Teodorescu. Îndrăgita interpretă de muzică populară era supranumită „Privighetoarea Banatului”. Din păcate, în ultimele săptămâni, vedeta s-a confruntat cu mari probleme de sănătate.

A murit cântăreața Simona Maria Teodorescu. Foto: colaj/Facebook

Recent, cântăreața din Banat a ajuns de urgență la spital. Simona Maria Teodorescu era internată la secția de Terapie Intensivă. Din păcate, situație ei s-a agravat și medicii n-au putut să o salveze.

A murit cântăreața Simona Maria Teodorescu

Tragicul anunț a fost făcut de apropiații cântăreței, pe conturile de socializare, prin mai multe mesaje.

„Rămas bun draga noastră! Dumnezeu are nevoie de oameni buni, așa ca tine, însă suferința noastră este nemărginită. Dumnezeu să te aibă in pază om cu suflet frumos!”;

Din păcate Banatul mai pierde încă un om de frunte și la o varsta atât fragedă pentru a părăsi aceasta lume.

Era un om cu un suflet minunat și cu o voce de aur. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău Simona Maria Teodorescu și să te odihnești în pace și în liniște”, sunt doar o parte dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a artistei.

Doliu în lumea muzicii populare. Simona Maria Teodorescu era internată la ATI

Starea de sănătate a artistei era una foarte complicată. Înaintea de decesul cântăreței de muzică populară, fanii ei, dar și oamenii săritori au încercat să facă tot posibil pentru a o ajuta să depășească aceste clipe grele. 

Vedeta avea nevoie de sânge. Astfel, în mai multe postări de pe rețelele de socializare, cei dragi au solicitat ajutor. Inclusiv Primăria din Mehadia, Caraș Severin, s-a mobilizat. Din păcate, toate aceste fapte bune nu au putut să o salveze pe îndrăgita interpretă. 

Înmormântarea cântăreței Simona Maria Teodorescu a avut loc la finalul acestei săptămâni. În ciuda tututor obstacolelor propuse de vremea rea, cei care au cunoscut-o pe artistă au fost prezenți pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Ai un pont sau mai multe
informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema