Doliu în lumea fotbalului românesc. Un mare antrenor s-a stins din viață la numai 54 de ani


Lumea fotbalului românesc este de astăzi în doliu. Un alt fost jucător și antrenor de excepție s-a stins din viață la numai 54 de ani din cauza unei boli cumplite.

Anunțul despre cumplita tragedie a fost făcut pe rețelele de socializare de către familia bărbatului. Cunoscuții se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum.

A murit Florin Bejinaru

Într-o zi adânc tristă pentru fotbalul românesc, Florin Bejinaru, fost jucător și antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu, a pierdut lupta cu o boală gravă la vârsta de 54 de ani. Bejinaru, cunoscut și respectat în lumea fotbalului, și-a dedicat întreaga viață acestui sport, marcând semnificativ echipa Pandurii și comunitatea din Târgu Jiu.

„Azi a încetat să mai bată inima celui care a fost soț și tată, Bejinaru Florin Constantin, după o grea și lungă suferință. Drum lin către îngeri!”, a anunțat cu durere familia, într-o declarație emoționantă.

La începutul lunii februarie a acestui an, Florin Bejinaru a primit onoranta, dar și provocatoarea sarcină de a prelua postul de antrenor principal al echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2. Cu toate acestea, destinul a vrut să îi rezerve un obstacol de neînvins, o boală care i-a pus capăt, într-un final, activității sale.

Florin Bejinaru a luptat cu o boală gravă

În luna martie, Bejinaru a trecut printr-o intervenție chirurgicală pe creier, după ce i s-a descoperit o tumoră. Acest diagnostic sever a pus o pată de tristețe pe sufletul vibrant al comunității fotbalistice, care îl aprecia enorm pentru contribuțiile sale.

După ce s-a retras de pe terenul de fotbal ca jucător, Bejinaru nu a lăsat în urmă lumea balonului rotund. S-a dedicat în continuare echipei Pandurii Târgu Jiu, îndeplinind diverse funcții cum ar fi antrenor secund, director tehnic sau director al Centrului de Copii și Juniori. În fiecare din aceste roluri, el a lăsat o amprentă profundă prin dedicația, pasiunea și profesionalismul său.

Ultima dată, Florin Bejinaru a fost antrenorul principal al echipei emblematice a orașului Târgu Jiu și a județului Gorj, în Liga a 4-a. A continuat să slujească fotbalul până în octombrie 2022, când s-a dictat falimentul echipei Pandurii, potrivit Prosport. Chiar și în fața acestor încercări, el a rămas un simbol al dăruirii și al loialității față de sportul pe care îl iubea.

Astăzi, fotbalul românesc își ia adio de la un adevărat luptător, un om care a încarnat valorile sportivității și fair-play-ului. Dorim să transmitem condoleanțe familiei și să împărtășim recunoștința noastră pentru tot ce a făcut Florin Bejinaru pentru fotbalul nostru. Drum lin către îngeri, Florin!

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema