Doi tineri au evadat din arestul Poliției Vrancea. Polițiștii au instituit filtre pentru a-i găsiPolițiștii vrânceni sunt în alertă dup ce doi tineri, de 17 și 22 de ani au reușit să fugă din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Aceștia au amplasat filtre în tot Focșaniul dar și în județ, scriu publcațiile locale Jurnal de Vrancea și Vrancea24.

Cei doi fugari sunt cercetați pentru furt și au vârsta de 17, respectiv, 23 de ani. Polițiștii opresc mașinile în trafic și îi caută pe cei doi.

Tinerii au evadat în jurul orei 18:30.

„(…) Palade George, de 22 ani, dom. în Panciu era îmbrăcat cu pantalon gri de trening, geacă de fâș înscripționată HUGO BOSS, iar Zaharia Aurel, de 17 ani, domiciliat în com. Năruja era îmbrăcat cu trening de culoare neagră, cu glugă. Polițiștii vrânceni au demarat căutările pe raza întregului județ, fiind organizate echipe de căutare, în vederea depistării cât mai rapide a acestora.”, transmite IPJ Vrancea.

Polițiștii îi roagă pe cei care au informații despre cei doi să anunțte cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Observator, Antena 1 – singura emisiune de știri din România cu jurnaliști acreditați la Summit-ul care decide soarta războiului

Urmatoarea stire

Mister în jurul dispariției unei mame din Marea Britanie. De o săptămână parcă a intrat în pământ: “Vă rog ajutaţi-ne”

Stiri pe aceeasi tema