Doi cățeluși, desprinși parcă din poveștile copilăriei, au nevoie urgentă de o familie ©


Doi cățeluși, în vârstă de câteva luni, au nevoie urgentă de un adăpost doar al lor. În prag de iarnă, sunt sortiți cerului liber, nămeților, foamei, frigului, accidentelor, poate chiar morții. Există cu siguranță și pentru ei o familie care să îi primească la căldură și să îi ferească de pericole.

Cățelușul maro este mascul, iar cel negru este femelă. Sunt sociabili. Se pot adopta împreună sau separat. Se oferă transport pe toată raza județului Neamț.

Pentru detalii legate de adopție, contactați pe facebook Asociația Negrilică.

Vocea celor care nu cuvântă:

Ne încercăm din nou norocul! Din patru frați, am mai rămas noi… un băiețel maro și fetița neagră. Iarna bate la ușă, nopțile devin din ce în ce mai friguroase. Locul unde ne adăpostim acum nu ne mai oferă siguranță. Nici mâncare nu prea avem, pentru că noaptea suntem atacați de câini mari și flămânzi. Ajutați-ne să ne găsim și noi o căsuță doar a noastră. Suntem jucăuși și promitem să vă fim loiali toată viața.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

Citeste continuarea pe www.ziarpiatraneamt.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ciprian Lupu, o poveste uimitoare despre izbânda în viață

Urmatoarea stire

Aplicația Scriptica, la 6 luni de la lansare: cereri concediu, referate sau aprobări achiziții cu câteva click-uri, implementate la cererea clienților

Stiri pe aceeasi tema