Doi ani de la invazia Rusiei în Ucraina | Rareș Bogdan: Europa trebuie să fie mai unită ca oricând. Orice ezitare este interpetată de agresor drept dezbinare


Corespondență din Strasbourg

Liderul delegației europarlamentarilor români din grupul PPE, Rareş Bogdan, din grupul PPE, le-a transmis eurodeputaților prezenți miercuri la discursul președintelui Klaus Iohannis din plenul de la Strasbourg că au ascultat discursul “unui om de stat cu vocaţie europeană”.

“Aceasta este România, cea mai importantă ţară pentru securitatea la Marea Neagră şi una care are 650 de km de graniţă cu Ucraina”, a adăugat eurodeputatul PNL.

“Preşedintele Iohannis este un şef de stat echilibrat şi raţional, profund european, un preşedinte care a echilibrat într-un mod admirabil interesele ţării sale cu cele europene”, a mai apreciat el.

 

Președintele Klaus Iohannis a susținut miercuri, 7 februarie 2024, un discurs în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, unde a prezentat viziunea sa cu privire la soluțiile ce trebuie formulate la principalele provocări cu care se confruntă Uniunea Europeană, într-un an…

Citeste continuarea pe www.caleaeuropeana.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema