DNA se apropie de Ciolacu. A deschis dosar privind mega-afacerea din sectorul lui Negoita, in care a fost implicata si “apropiata” premierului, Sorina Docuz


Procurorul sef al DNA, Marius Voineag, anunta ca a fost deschis dosar penal in in cazul licitatiei de 27 de milioane de euro de la Sectorul 3, condus de Robert Negoita. Contractul a fost atribuit initial unei companii din anturajul Sorinei Docuz, fosta sotie a primarului si o apropiata a premierului Marcel Ciolacu.

Anuntul a fost facut de Voineag intr-un interviu acordat publicatiei G4Media, prima care a relatat despre aceasta mega-afacere.

„Avem cauza deschisa in lucru (in Sectorul 3). Dosarul este deschis cred ca la finalul anului trecut sau inceputul acestui an. Suntem foarte, foarte interesati de tot ce pare in zona de media, fie ca se numeste jurnalism de investigatie, fie ca se numeste jurnalist de expunere publica,c eea ce s-a intamplat aici. Din punctul nostru de vedere, ne ajuta foarte mult ca noi sa putem sa avem munitie in anchetele noastre. (…) E un dosar deschis”, a spus Voineag.

Voineag a adaugat ca sunt si alte dosare deschise vizand demnitari si politicieni…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

9 cărți înaripate

1. Băi, hammamuri, desfătări Autor: Tudor Dinu Editura: Humanitas, 2024 Neobosit în cercetările sale, Tudor Dinu documentează, cu…