DNA a cerut închisoare cu executare pentru fostul procuror Emilian Eva acuzat de corupţie şi comerţ ilegal cu tablouriÎnchisoare cu executare! Asta a cerut azi Direcţia Naţională Anticorupţie în cazul fostului procuror Emilian Eva! Acesta este acuzat de comerţ ilegal cu tablouri, dar şi fapte de corupţie!

Procurorii DNA au cerut ca Eva să fie condamnat pentru luare de mită în formă continuată, mita reprezentând o parte din tablourile date de medicul Dan Tesloianu.

La acest ultim termen, doi dintre martorii ce au fost audiaţi la instanţa supremă, au fost aduşi cu mandat. Instanţa a vrut să se asigure că aceştia nu vor lipsi de la interogatoriu.

Unul dintre aceştia este afaceristul Giani Canschi, un apropiat al fraţilor Eva. Instanţa supremă a rămas în pronunţare, iar decizia va fi definitivă.

La fond, Emilian Eva a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani și 11 luni cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și operațiuni financiare incompatibile cu funcția.

Citeşte şi: Înalta Curte reia judecarea în dosarul de luare de mită și spălare de bani al procurorului Emilian Eva

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

OZN-uri ‘fantomă’ pe cerul Ucrainei – Observatorul Astronomic din Kiev

Urmatoarea stire

Controversă după FIFA The Best: “Cel mai bun nu e în echipa ideală! Premiile astea sunt o glumă”

Stiri pe aceeasi tema

Începerea implementării proiectului „Școala Gimnazială nr. 15, Timișoara – Reabilitare și etajare imobil existent parter, corp B – 2 magazii și atelier parter rezultând imobil Parter + 1 Etaj, spații pentru învățământ (sală funcțională și clase) și reabilitare termică Corp A – clădire școală P+1E”, cod SMIS 155705

Reading: Începerea implementării proiectului „Școala Gimnazială nr. 15, Timișoara – Reabilitare și etajare imobil existent parter, corp B…