Djokovic. A fost minunat, astăzi, recepția la dubluSâmbătă 16 septembrie la Pabellon Fuente de San Luis din Valencia, Novak nu a mai jucat pentru echipa țării sale, la simplu.

Putea fi observat în boxa Serbiei alături de fizioterapeutul Miroslav Cuckic și Miomir Kecmanovic. Suferea și se bucura la una cu ceilalți.

Meciul în sine a fost greu. Cehii s-au dovedit mult mai puternici. În repetate rânduri Nole dădea senzația că e debusolat de aportul coechipierului Nikola Cacic care nu se ridica la nivelul adversarilor. Multă frustrare a adunat Novak contra Cehiei. A încercat toate variantele de a găsi o soluție pentru a contracara forța rivalilor. A câștigat aproape de unul singur setul 2 și a restabilit egalitatea. Imediat cum a început tie-breakul acela de departajare, totul s-a năruit. Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak Djokovic a fost prezent pe marginea terenului.

Adam Pavlasek și Tomas Machac s-au luptat cu Novak Djokovic și Nikola Cacic și au învins cu 7-5 6-7 (7-9) 10-3 pentru a finaliza un 3-0 pentru Republica Cehă.

„A fost minunat. Astăzi recepția la dublu. Nu ne-am așteptat niciodată că vor fi atât de mulți oameni pentru meciul de dublu. Au rămas până la capăt, mai ales la începutul primului set a fost plin”, a spus Djokovic.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema