Divorț la Hollywood! “Blonda de la Drept” se desparte de soțul ei, după zece ani de căsnicie | Anunțul făcut de actrițăReese Witherspoon și soțul ei, Jim Toth, divorțează după 12 ani de căsnicie. Actrița și producătoarea a împărtășit vestea într-o declarație comună a ei și a lui Toth pe Instagram.

“Avem câteva vești personale de împărtășit…”, se arată în declarație. “Cu multă grijă și considerație am luat decizia dificilă de a divorța”.

În declarație, cuplul spune că s-a bucurat „de atât de mulți ani minunați împreună” și “merg mai departe cu dragoste profundă, bunătate și respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună”.

“Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru și întreaga noastră familie în timp ce navigăm în acest următor capitol”, se mai arată în declarație. “Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare și sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment.”

Cuplul are un fiu, Tennessee James, în vârstă de 10 ani.

Citește și: Poliția, chemată la locuința Rihannei după ce un bărbat a călătorit 3.500 de kilometri s-o ceară de soție

Witherspoon mai are o fată, Ava, în vârstă de 23 de ani, și un fiu, Deacon, în vârstă de 19 ani, cu actorul Ryan Phillippe. Phillippe și Witherspoon au divorțat în 2008.

După rolul din “Blonda de la Drept”, actrița a dovedit că este mai mult decât o figură blondă, primind și prima sa nominalizare la Globul de Aur.

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Rusia – Ucraina, ziua 395: Biden spune că Xi nu i-a livrat încă arme lui Putin

Urmatoarea stire

Iată că mandatul de arestare îl încurcă pe Putin!

Stiri pe aceeasi tema