Discursul emoționant făcut de mecanicul unui tren Metrorex: ”Vă mulțumesc!”


Un utilizator al TikTok-ului a postat duminică un videoclip emoționant cu discursul făcut de mecanicul unui tren Metrorex. Călătorii care se aflau în metrou, la Piața Victoriei, au început să aplaude la cele auzite.

Mecanicul unui tren Metrorex a ținut un discurs înainte de face ultima sa cursă. Bărbatul le-a spus călătorilor că va ieși la pensie și le-a mulțumit tuturor că au fost alături de el în acea zi. Toată lumea prezentă în metrou, la Piața Victoriei au început să aplaude după ce au auzit vorbele emoționante spuse de către acesta.

CITEȘTE ȘI: DE-A RÂSU’-PLÂNSU’! UN HOȚ A FURAT UN AUTOTURISM ȘI A RĂMAS „ÎNFIPT” CU EL ÎN TREPTELE DE LA METROU, DUPĂ CE A FOST URMĂRIT DE POLIȚIE

Mesaj emoționant transmis de un mecanic de tren

O persoană a reușit să filmeze întregul discurs și l-a publicat pe rețeaua de socializare. Iată care au fost vorbele calde spuse de către mecanicul trenului.

”Bună ziua, sunt mecanicul trenului în care vă aflați. Numele meu este Bondar Cristian și vă mulțumesc că vă aflați astăzi alături de mine, în ultima cursă înainte de pensionare. Vă mulțumesc și vă doresc o zi bună!”, a spus mecanicul trenului.

Videoclipul, care a fost postat pe TikTok de către o persoană, a devenit viral în scurt timp de la publicare. Filmarea a strâns peste 6.000 de aprecieri și peste 100 de comentarii.

”Foarte frumos din partea unora!!! Felicitări, domnule! Multă sănătate, să aveți o pensie liniștită!! 🥰”, ”Domnul Bondar! Un om excepțional!”, ”Multă sănătate și mult respect pentru dumneavoastră”, ”Nu vă cunosc, însă, vă consider ca tatăl meu și vă doresc din suflet pensionare plăcută. Mulțumim serviciilor dumneavoastră🥰🥰🥰🥰🥰!!!!!!”, ”Sănătate! Poate vreodată am mers cu metroul condus de dumneavoastră!🥰”, ”🥺🥺🥺🥺M-a emoționat”, ”Bravo! Să fiți sănătos și sa aveți o pensionare îndelungată și fericită!”, ”Ce frumos! Pensie lungă și liniștită! 🥰”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la videoclipul postat pe TikTok.

VEZI ȘI: POVESTEA EMOȚIONANTĂ A PENSIONAREI DIN IMAGINE. DIN CE FACE BANI, LA IEȘIREA DIN METROUL DE LA PIAȚA SUDULUI DIN BUCUREȘTI

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Rusia va continua să preseze “până la atingerea tuturor obiectivelor” în Ucraina, susţine Kremlinul

Urmatoarea stire

Ciolacu, după lozincile ofensatoare scandate la reuniunea Tineretului Naţional Liberal: O fi vreun amendament la România Educată?

Stiri pe aceeasi tema