Directorul unei importante corporații de stat ruse a murit în condiții suspecte, la câteva luni după predecesorul său


Luni, 12 Septembrie 2022, ora 15:20

449 citiri

Ivan Pechorin, directorul general al corporației de stat pentru dezvoltarea Orientului Îndepărtat și Arctic (KRDS), care a supravegheat industria aviației ruse, a murit în circumstanțe tragice. Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al companiei.

Acesta este al doilea deces al unor oficiali de vârf ai corporației. În luna februarie a acestui an a murit directorul general Igor Nosov. Potrivit datelor oficiale, bărbatul a suferit un accident vascular cerebral.

“Moartea lui Ivan este o pierdere ireparabilă pentru prieteni și colegi, o mare pierdere pentru corporație. Oferim sincere condoleanțe familiei și prietenilor”, a scris agenția.

Mass-media rusă relatează că Pechorin a căzut din barca în mișcare, în zona Capului Ignatiev de pe insula Rusă din regiunea Primorsky a Federației Ruse. Tragedia s-a petrecut în seara zilei de 10 septembrie. Un semnal de alarmă pentru a ajuta la căutarea persoanei dispărute a fost trimisă tuturor navelor care se aflau în apropiere.

Două zile mai târziu, pe 12 septembrie, bărbatul a fost găsit lângă satul Berehove, care este situat pe partea opusă a golfului Amur.

De menționat că pe 8 februarie, directorul general al KRDS, Igor Nosov, care ocupa această funcție din mai 2021, a murit. Potrivit datelor oficiale, bărbatul a suferit un accident vascular cerebral și apoi a intrat în comă. Medicii nu au reușit să-l salveze, iar Nosov a murit.

Și managerii de top ai rețelei de socializare VK, Volodymyr Gabrielyan și Serhiy Merzlyakov, au murit în timpul unei călătorii în districtul autonom Nenets din Rusia. Barca lor s-a răsturnat în timp ce treceau râul, iar bărbații au fost duși în Marea Albă.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Dezbaterile pe legile jusțiției amânate în Parlament / Care este termenul dat de Coaliție pentru adoptarea acestora

Urmatoarea stire

Horoscop dragoste 2023: Zodiile care se vor căsători în acest an

Stiri pe aceeasi tema

Germania se îndreaptă spre recesiune!

Institutul Economic German (IW) a avertizat marţi, 27 septembrie, că Germania se îndreaptă spre recesiune, urmând să înregistreze…