Din tineri din Vrancea, atacaţi de urs în timp ce se aflau cu oile la păscut pe o păşune montană din satul Lepşa


Un tânăr de 23 de ani şi un adolescent, în vârstă de 14 ani, au fost atacaţi de urs, sâmbătă în timp ce se aflau cu oile la păscut pe o păşune montană din satul Lepşa, comuna Tulnici, judeţul Vrancea, scrie ziarul Vrancea24.

Tânărul de 23 ani a fost cel care a sunat la 112 în această seară în jurul orei 20:00. Imediat spre locul indicat s-au deplasat o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

„Tânărul de 23 de ani, care prezenta escoriații în partea dorsală, a fost preluat în stare conștientă și cooperantă de echipajul SMURD și transportat la unitatea spitalicească din Vidra”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

Adolescentul de 14 ani care prezenta plăgi mușcate la torace, abdomen și membrele superioare și inferioare, a fost preluat în stare conștientă de echipajul SAJ și transportat la U.P.U. Focșani.

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Nu aşteptaţi de la mine nicio decizie, niciun anunţ, până când voi fi eliberat din această funcţie / După aceea, discuţiile pot să meargă în orice altă direcţie

Urmatoarea stire

“Haideți să ne iubim ca frații”

Stiri pe aceeasi tema