Diana Șoșoacă s-a luptat cu statul român şi a câştigat: 600.000 euro! Cum ar fi suferit de pe urma comuniştilor


Diana Șoșoacă a câştigat o bătălie importantă pentru ea cu statul român. Senatoarea este pe cale să intre în posesia unei moșteniri uriașe.

Ea a solicitat despăgubiri de milioane de lei de la Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor. Senatoarea este moștenitoarea unui teren situat pe DN1, în localitatea Otopeni, moștenit de la bunica ei pe cale maternă.

Despăgubiri în valoare de 602.910 euro

Diana Șoșoacă, mama ei și alte două rude urmează să primească despăgubiri în valoare de 602.910 euro, aproape 3 milioane de lei, ca urmare a unei hotărâri a Tribunalului Ilfov. Decizia nu este definitivă și a fost atacată atât de CNCI cât și de familia Dianei Șoșoacă.

Bunica mea mi-a lasat moştenire vreo 30 de procese. De doua ori a trebuit sa o salvez pentru ca acesti oameni care formeaza mafia imobiliara au intrat peste ea in casa.

Sunt plângeri penale depuse care probabil ca nu se vor ancheta niciodată pentru ca e vorba de oameni politici foarte mari. Terenul respectiv are aproximativ 8000 de mp.

E aproape de aeroport, de fostul PNA. Acel teren valoarează 3 milioane de euro. E o minciună că nu poate fi retrocedat”, a afirmat Diana Șoșoacă de la Realitatea PLUS.

Nu poate fi retrocedată în natură

Proprietatea nu mai poate fi retrocedată în natură, din cauza unor construcții edificate de-a lungul timpului. În schimb, statul român era obligat printr-o decizie civilă, încă din anul 2014, să emită o propunere pentru măsuri reparatorii.

Practic, instanța nu a avut decât să stabilească valoarea compensațiilor, iar în acest sens a apelat la un expert judiciar. Evaluatorul a stabilit valoarea despăgubirilor la mai puțin de 80 euro/mp, mult sub valoarea de piață a zonei.

Decizia instanței nu a mulțumit-o pe Diana Șoșoacă, aceasta înaintând o contestație, înregistrată la Curtea de Apel București în prima parte a lunii februarie.

Citeste continuarea pe www.national.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

”Nu suport mincinoșii, trădătorii și libidinoșii! Nu o să fiu niciodată cucerită de un măscărici” FOTO

Urmatoarea stire

46.000 de morţi doar în Turcia în urma cutremurelor devastatoare din 6 februarie 2023

Stiri pe aceeasi tema

Transgaz sare în ajutor

Transgaz îşi manifestă întreaga disponibilitate ca echipele sale tehnice de intervenţie să ajute compania Botas, care operează şi…