Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului 1 pentru obligațiunile emise de BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ SA


Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 09/12/2022, distribuie sumele de bani aferente cuponului 1 pentru obligațiunile emise de BANCA COMERCIALA ROMANA SA (simbol BCR28B). Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente cuponului 1, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecarei obligațiuni este de 29900 LEI.
Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 24/11/2022.
Obligatarii care sunt clienți ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare și registru al Depozitarului Central își pot încasa sumele de bani prin intermediul acestuia.
Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceștia.
Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

Citeste continuarea pe curierulnational.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Rusia, probleme majore cu stocurile de muniție: Este nevoită să folosească bombe expirate

Urmatoarea stire

Lenovo prezintă ThinkSmart One, prima consolă de videoconferinţă din lume All-in-One bazată pe Windows

Stiri pe aceeasi tema