Demisie la vârful CNN după doar un an


CHRIS LICHT renunță la funcția de CEO al CNN după abia un an de muncă, a anunțat CNN miercuri. El va fi înlocuit interimar de directorul executiv Amy Entelis, aflată în funcție de multă vreme.

David Zaslav, șeful Warner Bros. Discovery (companie care deține CNN), a explicat decizia într-un memoriu trimis angajaților: „Îl cunosc pe Chris de mulți ani și am un respect enorm pentru el, personal și profesional. Această slujbă nu avea să fie niciodată ușoară, mai ales într-un moment de mare perturbare și transformare. Chris are o dragoste profundă pentru jurnalism și această afacere și asta a fost evident de-a lungul mandatului său. Din păcate, lucrurile nu au funcționat așa cum ne-am sperat – și, în cele din urmă, asta a depins de mine. Îmi asum responsabilitatea. Inutil să spunem că apreciem eforturile și dăruirea lui Chris și îi dorim toate cele bune.”

Compania va „desfășura o căutare amplă, pe plan intern și extern”, pentru înlocuirea lui Licht, a mai spus Zaslav. Deocamdată, echipa de conducere va fi formată din Entelis și alți directori executivi din partea editorială și comercială, inclusiv Virginia Moseley, Eric Sherling și David Leavy.

Demisia lui Licht vine la puțin timp după ce i-a permis lui Donald Trump să revină la CNN. Atât i-a trebuit fostului președinte care a jignit o moderatoare și și-a continuat atacurile la adresa jurnaliștilor CNN pe care i-a numit dușmani ai poporului.

The post Demisie la vârful CNN după doar un an appeared first on Cotidianul RO.

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema