„Deja avem astfel de stații pe majoritatea drumurilor importante din România”UE cere încărcătoare rapide pentru mașinile electrice la fiecare 60 de kilometri de drum.Timpul mediu de obținere a autorizației unei stații de încărcare a crescut la 2 ani.Comisia Europeană a anunțat planuri de modernizare a rețelelor electrice.

UE cere încărcătoare rapide pentru mașinile electrice la fiecare 60 de kilometri de drum, iar Comisia Europeană a anunțat deja planuri de modernizare a rețelelor electrice. Totuși, șoferii ar putea fi dezamăgiți. Timpul mediu pentru obținerea autorizației unei stații de încărcare a crescut la doi ani.

„Deja avem astfel de stații pe majoritatea drumurilor importante din România. Din păcate, sunt destul de puține, adică foarte ușor se poate ajunge la o aglomerație la o astfel de stație. Desigur, urmează dilema principală. Dacă acum vor fi construite stații pe drumurile naționale, când vor fi autostrăzi, ce se va întâmpla cu aceste stații? Traficul pe DN va scădea și va crește pe autostradă,…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema