Decizia surprinzătoare luată de clubul aflat pe loc de play-off în SuperligaSepsi n-are de gând să facă vreun transfer în perioada de mercato! Decizia a fost luată după o discuție între șefi și Cristiano Bergodi, chiar înaintea meciului cu Rapid, primul din acest an în Superliga.

Cristiano Bergodi nu vrea niciun transfer la Sepsi

Laszlo Dioszegi a insistat să o întărească pe Sepsi, însă Cristiano Bergodi nu vrea să audă de așa ceva și va miza în continuare, cel mai probabil, pe lotul pe care l-a avut în prima parte a sezonului.

Cum perioada de transferuri este deschisă timp de o lună, gruparea din Sfântu Gheorghe va mai aduce un jucător sau cel mult doi doar în eventualitatea în care în primele etape din acest an vor apărea accidentări sau suspendări.

Mulțumit de felul în care s-a prezentat echipa după Sărbători, Cristiano Bergodi le-a transmis șefilor clubului că n-are nevoie deocamdată de întăriri, fiind foarte mulțumit de lotul pe care îl conduce. Tehnicianul a acceptat însă să analizeze eventuale variante, dacă vor apărea probleme de lot care să-l încurce în alcătuirea formulei de start.

Din informațiile ProSport, Bergodi are un cuvânt greu de spus la Sepsi, acolo unde italianul este foarte bine văzut de toată lumea. Astfel, fostul fundaș al lui Lazio stabilește și strategia din perioadele de mercato, fiind un adevărat „șef” la Sfântu Gheorghe.

Alexandru Tudorie, laude pentru Cristiano Bergodi: „Nu este întâmplător!”

Alexandru Tudorie este unul dintre jucătorii care au o relație specială cu antrenorul lui Sepsi.

„Nu este întâmplător faptul că am marcat 24 de goluri cu domnul Bergodi pe bancă. Golurile unui atacant sunt, în principal, meritele sale proprii, dar și ale antrenorului și echipei. Nu sunt singurul atacant care a dat randament sub comanda dânsului. Orice sportiv are nevoie de respect și încredere. Aceasta este, în opinia mea, rețeta de succes a oricărui antrenor. Iar dacă vorbim de partea tactică, cuvintele sunt de prisos. „Mister” a fost un jucător indispensabil pentru Lazio și este normal că experiența își spune cuvântul”, a spus Tudorie, pentru ProSport.

  • 6 este locul pe care Sepsi îl ocupă în Superliga. Echipa lui Cristiano Bergodi a acumulat 32 de puncte
Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”.

În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema