Decizia luată de tatăl lui Novak Djokovic, după ce au apărut imaginile cu el lângă susținătorii lui Vladimir Putin  • HANDBAL M.: Franța – Suedia, vineri, 22:00, DGS 2

  • FOTBAL: ‘U’ Cluj – Rapid, vineri, 20:00, DGS 1

Srdjan Djokovic a decis să nu meargă la semifinala de la Australian Open

“Eu sunt aici doar pentru a-l susţine pe fiul meu. Nu am avut intenţia să ţin prima pagină a ziarelor şi nici să cauzez perturbări. Şi pentru a nu fi perturbări în timpul semifinalei pentru fiul meu şi pentru adversarul lui, atunci am ales să văd meciul la televizor”, a scris Srdjan Djokovic într-un comunicat dat publicităţii.

“Vreau să fie un meci mare şi îl voi încuraja pe fiul meu la fel ca întotdeauna”, a mai adăugat el.

În comunicatul său, Srdjan Djokovic explică incidentul care l-a implicat.

“Eram în exterior cu fanii lui Novak aşa cum se întâmplă după fiecare meci al fiului meu pentru a marca victoriile şi a face fotografii cu ei. Nu am avut nici cea mai mică intenţie să fiu antrenat în această agitaţie”, a spus el.

La rândul ei, Federaţia Australiană de Tenis (TA), luând notă de comunicatul lui Srdjan Djokovic prin care confirmă că nu va asista la semifinală, a reiterat faptul că pe “tot parcursul turneului s-a discutat cu jucătorii şi echipele lor asupra importanţei de a nu se lansa în activităţi care pot cauza perturbări”.

“Reiterăm interdicţia drapelelor Belarusului şi Rusiei”, se arată în comunicatul TA.

Srdjan Djokovic, lângă susținătorii lui Vladimir Putin

După meciul din sferturile de finală câştigat miercuri seară de Novak Djokovic în faţa rusului Andrei Rublev, un grup de suporteri a arborat drapele pro-ruse, dintre care unul cu chipul preşedintelui Vladimir Putin, în apropiere de Rod Laver Arena din Melbourne, scandând în acelaşi timp sloganuri pro-ruse.

Un clip video publicat ulterior pe un canal YouTube pro-rus australian l-a prezentat pe Srdjan Djokovic, tatăl jucătorului, pozând în compania uneia din persoanele care arboraseră drapelul cu chipul lui Putin, sub legenda: “Tatăl lui Novak Djokovic efectuează o declaraţie politică îndrăzneaţă”.

Novak Djokovic îl întâlneşte vineri pe americanul Tommy Paul, în semifinalele probei de simplu a turneului Australian Open.

Etichete: novak djokovic , srdjan djokovic , tommy paul , australian open 2023


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeste continuarea pe www.digisport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Detaliul neștiut din viața lui Louis de Funes: a fost concediat din aproape toate rolurile la începutul carierei sale VIDEO

Urmatoarea stire

Louis Vuitton, omagiu inedit pentru pentru o artistă japoneză de 93 de ani în vitrina magazinului din New York

Stiri pe aceeasi tema