Decizia luată de Luis Enrique după despărţirea de selecţionata Spaniei


SPORT.RO

Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2022, 09:24

Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2022, 09:30

„Vreau să antrenez, mă văd dorind să preiau un club şi să pot dezvolta cu mai mare fineţe şi precizie ceea ce nu am reuşit să fac la echipa naţională. Dar probabil că voi aştepta până în sezonul viitor”, a declarat Luis Enrique într-un interviu pe Twitch cu celebritatea de pe internet Ibai Llanos.

Tehnicianul spaniol a adăugat că i s-a oferit şansa de a-şi prelungit contractul de selecţioner după EURO 2020, desfăşurat anul trecut din cauza pandemiei de Covid-19, competiţie la care Spania a fost eliminată în semifinale, la loviturile de departajare, de viitoarea campioană Italia, dar a refuzat.

„Am spus că cel mai bun lucru de făcut este să aşteptăm mai întâi încheierea Cupei Mondiale. Cred că este cel mai logic. Altfel, îţi reînnoiesc contractul înaintea unui mare eveniment, ca o întărire, dar dacă lucrurile merg rău, vor fi nevoiţi să te despăgubească. Aici, pur şi simplu a trebuit doar să-mi spună că nu vor prelungi, iar contractul s-a încheiat”, a mai spus Luis Enrique.

Fostul jucător şi antrenor al Barcelonei, în vârstă de 52 de ani, a precizat totodată că a fost pentru prima dată în cariera sa de tehnician când contactul său nu a fost prelungit. „Prefer aşa. Dacă nu există mai multă încredere şi convingerea că nu eşti persoana potrivită, atunci sunt fericit să merg mai departe”, a conchis Luis Enrique.

Citeste continuarea pe www.sport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Germania vrea să crească vârsta de pensionare! Până la câți ani va munci un neamț. Anunțul făcut de Olaf Scholz

Urmatoarea stire

Cancelarul Karl Nehammer, mesaj sfidător pentru români, după ce companiile austriece au început să fie boicotate

Stiri pe aceeasi tema