Decizia luată de Karim Benzema după oferta primităLa 35 de ani, Karim Benzema nu pare tentat să meargă în spațiul arab. Starul Realului rămâne un fotbalist important pentru galactici și continuă să marcheze goluri importante. Anul trecut Benzema a câștigat Balonul de Aur.

După Cristiano Ronaldo, arabii îl vor și pe Karim Benzema. Răspunsul starului francez

Fostul internațional francez a avut un sezon presărat de accidentări, de aceea nici nu a oferit cifrele impresionante din 2022. Poate de aceea, madrilenii sunt departe de titlu și își vor pierde coroana în favoarea rivalilor de la Barcelona. Chiar și așa, Benzema tot a punctat de 25 de ori în 32 de partide. Și pare că și-a regăsit forma la timp, pentru a ataca Liga Campionilor și Cupa Spaniei.

Francezul are oferte importante din vară, inclusiv din spațiul arab. Mai multe echipe sunt gata să îi ofere o avere. Karim ar fi tentat de o aventură în această zonă, dar din vara anului viitor. Benzema consideră că că mai poate juca un an la Real Madrid, iar echipa din capitala Spaniei nu se grăbește să se despartă de talismanul ei.

Bătaie la ultimul meci al Realului

Real a cedat a doua oară în 3 etape în La Liga, 2-3 chiar pe Bernabeu cu Villarreal. Meciul a fost cu totul dramatic. Real a condus cu 1-0 și 2-1, dar oaspeții au revenit de fiecare dată și au dat lovitura decisivă cu 10 minute înainte de finalul jocului.

Starea de tensiune de pe gazon s-a prelungit și după ultimul fluier al jocului. Mijlocașul Federico Valverde l-a luat la pumni pe Alex Baena de la Villarreal în zona unde erau parcate autocarele, imediat după meci. Cei doi au continuat un conflict care începuse în timpul partidei. Uruguayanul i-a făcut semn adversarului că vor regla conturile după încheierea jocului și s-a ținut de promisiune.

Villarreal anunță ca are imagini cu incidentul și că poliția a fost notificată.

Disputa lui Valverde cu Alex Baena nu și-ar fi doar de la întâlnirea de sâmbătă seară. Conform Marca, Baena l-ar fi insultat pe fotbalistul lui Real în jocul de Cupă din luna ianuarie, înfuriindu-l pe sud-american. Comentariile lui Baena ar fi fost legate de sarcina partenerei lui Valverde, care se temea că a pierdut un bebeluș. „Plângi pentru că nu ți se va naște copilul”, i-ar fi spus Baena lui Valverde pentru a-l scoate din ritm.

Xisco Nadal, un membru al staff-ului lui Villarreal, l-a numit „laș” pe Valverde într-un mesaj postat pe Twitter. Postarea a fost ștearsă după câteva minute.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema