De la 30 la 100. Compania de tehnologie cu cea mai…

Spyrosoft Solutions, o companie recunoscut─â drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapid─â cre┼čtere din Europa, ├«┼či propune s─â-┼či dezvolte echipa de speciali┼čti ├«n software din Timi┼čoara p├ón─â la 100 de oameni ├«n acest an. Prezent─â ├«n Rom├ónia de doar 6 luni, compania mizeaz─â pe avantaje ┼či flexibilitate pentru a atrage talente pentru biroul local, specializat ├«n software pentru industria auto.


Flexibilitatea ridicat─â pentru angaja┼úii s─âi, posibilitatea de a lucra de la distan┼ú─â la cerere ┼či programul de lucru flexibil au contribuit la cre┼čterea satisfac┼úiei angaja┼úilor ┼či la o rat─â ridicat─â de recomandare. Mai mult de jum─âtate dintre noii angaja┼úi de la ├«nceputul pandemiei au provenit din programul de recomandare intern─â.

Cu toate acestea, cea mai mare atrac┼úie a companiei specializate ├«n software auto este atmosfera de lucru, relevant─â pentru 84% dintre angaja┼úi, ├«n timp ce securitatea locului de munc─â sau munca ├«n echip─â contribuie la nivelul ridicat de reten┼úie ┼či recomandare raportat de companie.

De asemenea, pentru a men┼úine echipele conectate, p─âstr├ónd ├«n acela┼či timp flexibilitatea muncii, compania se bazeaz─â pe ├«nt├ólniri informale pentru a conecta membrii echipei. Urm─âtorul eveniment informal organizat pentru echipa la Timi┼čoara va dezbate provoc─ârile dezvolt─ârii software ├«n industria auto, pornind de la proiectele la care echipa local─â lucreaz─â ├«n prezent. Spyrosoft Learn & Chat -Automotive on the roof va avea loc pe 29 septembrie ┼či este deschis at├ót angaja┼úilor actuali, c├ót ┼či comunit─â┼úii IT, cu pre├«nregistrare pe https://automotive-on-the-roof.konfeo.com.

Spyrosoft Solutions a fost recunoscut─â drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapid─â cre┼čtere din Europa pentru a doua oar─â ├«n 2022. Spyrosoft are, la nivel global, peste 1.300 de angaja┼úi ├«n cele 18 birouri din Europa, Asia, America de Sud ┼či SUA.

Biroul din Timi┼čoara s-a deschis ├«n aceast─â prim─âvar─â, iar compania mizeaz─â pe politica de wellebeing, centrat─â pe angajat, pentru a-┼či extinde echipa. Prin urmare, angaja┼úii Spyrosoft nu au un program de lucru fix ┼či nici nu sunt obliga┼úi s─â vin─â la birou ├«n fiecare zi.

Flexibilitatea se remarc─â ├«n ADN-ul Spyrosoft, iar ceea ce ne diferen┼úiaz─â de alte companii este modul ├«n care reu┼čim s─â combin─âm dezvoltarea de software ├«ncorporat ┼či enterprise. Nu suntem singura companie din lume care face acest lucru, dar suntem printre pu┼úinii care o fac la acest nivel. Acest atribut se extinde asupra echipelor, iar pandemia ne-a ar─âtat c─â un program flexibil de lucru ajut─â la cre┼čterea productivit─â┼úii ┼či a satisfac┼úiei ├«n munc─â. Prin urmare, ├«n timp ce multe companii iau ├«n considerare revenirea la un program complet de lucru de birou, noi l─âs─âm echipele s─â aleag─â at├ót locul ├«n care doresc s─â lucreze, c├ót ┼či programul de lucru. Dou─â s─âpt─âm├óni la birou ┼či o lun─â ├«n Bali? Sigur, putem lucra de oriunde, afirm─â Witold Leder – CEO Spyrosoft Solutions.

Potrivit unui sondaj intern al companiei, realizat ├«n 8 ┼ú─âri ┼či 14 birouri Spyrosoft, 84% dintre angaja┼úi apreciaz─â mediul de lucru ┼či un procent similar (81%) consider─â c─â fac parte dintr-o echip─â bun─â, ├«n care se pot dezvolta profesional. De asemenea, ├«n ciuda flexibilit─â┼úii programului, 80% dintre angaja┼úi cred c─â beneficiaz─â de stabilitatea locului de munc─â.

P├ón─â la sf├ór┼čitul anului, ne propunem s─â avem o echip─â de 100 de speciali┼čti IT, iar pe viitor, cu siguran┼ú─â, va continua s─â creasc─â. Dincolo de abilit─â┼úile profesionale ale candida┼úilor, apreciem spiritul de echip─â, abilit─â┼úile de comunicare ┼či faptul c─â ace┼čtia sunt dispu┼či s─â ia ini┼úiativa ├«n proiectele speciale pe care le livr─âm clien┼úilor no┼čtri din ├«ntreaga lume, adaug─â Witold Leder.

Dac─â vrei s─â participi la urm─âtorul eveniment informal organizat de Spyrosoft ├«n Timi┼čoara, ├«nregistreaz─â-te gratuit pe https://automotive-on-the-roof.konfeo.com la Spyrosoft Learn & Chat -Automotive on the roof. Pe 29 septembrie, vezi mediul de lucru al Spyrosoft de pe acoperi┼č.

(Articol susţinut de Spyrosoft Solutions)

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv inform─ârii dumneavoastr─â personale. Dac─â reprezenta┼úi o institu┼úie media sau o companie ┼či dori┼úi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rug─âm s─â ne trimite┼úi un mail pe adresa [email protected].

Citeste continuarea pe www.news.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Preotul Visarion Alexa, vizat de alte 5 pl├óngeri pentru agresiune sexual─â. Cum ├«╚Öi h─âr╚Ťuia enoria╚Öele

Urmatoarea stire

Zodia care prime╚Öte protec╚Ťie divin─â. Acum ├«╚Öi poate ├«ndeplini orice dorin╚Ť─â. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Stiri pe aceeasi tema