De la 1 octombrie, pacienții care se vor adresa spitalului bârlădean vor avea parte de noi servicii » Stiri Barlad » Spinos Media

– Reclama –

Vești bune pentru pacienții care vor avea nevoie de investigații medicale.
Spitalul bârlădean a încheiat cu Casa Județeană de Sănătate Vaslui noi contracte, iar serviciile prestate de unitatea sanitară vor putea fi decontate.

Prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea Spitalului de Urgență “ Elena Beldiman” din Bârlad le dă o veste bună celor asigurați.

“ Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman ” Bârlad a semnat contractul cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, astfel, începând cu data de 1 octombrie, bârlădenii și locuitorii comunelor limitrofe vor putea beneficia gratuit, în regim de tip Ambulatoriu, de servicii medicale de radiologie și imagistică (investigații ecografice, radiologice si computer tomograf), programat, în baza biletului de trimitere.

În același context avem confirmată viitoarea sustinere a unui nou coleg in acest serviciu, respectiv domnul dr. Livadaru Cristian in prezent medic rezident in ultimul an de radioimgistica, aflat in serviciul de garzi la acest moment cu spitalul nostru”, se arată în documentul oficial.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

– Reclama –

Citeste continuarea pe spinos.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Un nou scandal monstru zguduie fotbalul mondial înaintea CM din Qatar – Acuzații de răpire, tortură și șantaj la adresa autorităților de la Doha

Urmatoarea stire

Popularitatea lui Putin în Rusia este în scădere după mobilizare, dar rămâne mai mare decât cea de dinaintea războiului

Stiri pe aceeasi tema

Șef nou la RAR Neamț

Începând de mâine, 04.10.2022, reprezentanța Registrului Auto Român Neamț va avea un nou șef, în persoana lui Florin…