De ce Sarah Ferguson și Prințul Andrew locuiesc încă împreună la 26 de ani de la divorț?


S-a reaprins flacăra între foștii soți sau le e mai comod să rămână colegi de locuință?

Mariajul celui de-al doilea fiu al regretatei Regine Elisabeta a II-a s-a încheiat în 1996. Cuplul și-a anunțat despărțirea pe cale amiabilă în 1992 și a divorțat patru ani mai târziu, la un deceniu după ce s-au căsătorit în cadrul unei nunți regale fastuoase la Westminster Abbey, în iulie 1986. Și atunci, de ce foștii soți continuă să locuiască împreună la Royal Lodge din Windsor? S-a reaprins flacăra între foștii soți sau le e mai comod să rămână colegi de locuință?

Suntem divorțați unul de celălalt, nu unul de celălalt. 

Sarah Ferguson și Prințul Andrew au rămas foarte apropiați și după desfacerea căsătoriei, mai ales datorită fiicelor lor, Prințesele Beatrice și Eugenie. Iar acum sunt și socri, și bunici, anul acesta urmând să li se nască cel de-al treilea nepot.

Într-un interviu acordat anterior publicației “The Telegraph”, Sarah Ferguson a recunoscut: “Mereu spunem că suntem cel mai mulțumit cuplu divorțat din lume. Suntem divorțați unul de celălalt, nu unul de celălalt. Suntem co-părinți care se sprijină reciproc și credem că familia este totul. Sunt mândră de munca pe care am făcut-o împreună în creșterea copiilor noștri și în susținerea unei familii unite și puternice. Cuvintele noastre de ordine sunt comunicarea, compromisul și compasiunea.”

Prințul Andrew și Sarah Ferguson, la ceremonia de logodnă  jpeg

Fergie a vorbit și în trecut despre viața ei la Royal Lodge. Prințul Andrew s-a mutat acolo împreună cu fiicele lor după ce lucrările de renovare au fost finalizate în 2004 și se crede că fosta sa soție li s-a alăturat în 2008. Totuși, deși a locuit acolo timp de mulți ani, Sarah Ferguson nu o clasifică drept “acasă”. “Când sunt în Marea Britanie, sunt destul de norocoasă să stau la Royal Lodge”, a declarat ea pentru “The Telegraph”. “Nu i-aș spune că este casa mea, deoarece ar fi inexact”.

Proprietatea cu 30 de camere este o reședință ca un mic palat și are un exterior grandios și interioare uimitoare. Sarah oferă deseori pe Instagram-ul ei priveliști din interiorul Royal Lodge și, de asemenea, a folosit spațiul pentru canalul ei de YouTube Fergie and Friends, unde citește povești pentru copii.

FOTO: Profimedia, Instagram

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema