De ce să uzi plantele cu apă de ploaie. Secretul știut de puține gospodine


De ce să uzi plantele de interior cu apă de ploaie. Secretul știut de puține gospodine. Plantele au o anumită culoare datorită substanțelor și mineralelor naturale care modifică pH-ul solului, însă, în unele cazuri, în pământul în care trăiesc plantele nu există aceste ingrediente active.

De ce să îți uzi plantele din casă cu apă de ploaie. Secretul știut doar de horticultori

Motivul pentru care ar trebui să uzi plantele de interior cu apă de ploaie, dezvăluit de horticultori. Plantele nu regăsesc în sol toate substanțele de care au nevoie, iar acest lucru ar putea afecta culoarea și dezvoltarea plantei în sine. De aceea, astăzi vă dezvăluim un truc simplu pentru a stimula culoarea acestora și a florilor și care le va ajuta să crească rapid.

Cel mai bun lucru la acest truc este că nu trebuie să fii un expert în grădinărit pentru a-l pune în aplicare. De asemenea, trucul este extrem de economic, astfel încât nu va trebui să cheltuiți mulți bani pentru a avea grijă de plante și pentru a le face să arate frumos.

Plantele de interior au nevoie de îngrășăminte

După cum am menționat mai sus, plantele și florile se dezvoltă datorită nutrienților și mineralelor din sol. Cu toate acestea, când vine vorba de plantele din locuință, uneori trebuie să recurgem la îngrășăminte pentru a recupera substanțele din natură.

Există un truc cu ajutorul căruia puteți stimula culoarea plantelor și a florilor, precum și dezvoltarea lor, acesta fiind apa de ploaie. O substanță pe care natura ne-o oferă gratis și care este foarte benefică pentru îngrijirea plantelor.

În ce se strânge apa de ploaie

Pentru a vă uda plantele cu apă de ploaie trebuie să țineți cont de câteva sfaturi. În primul rând, strângeți apa în găleți curate și apoi să o lăsați să stea timp de două zile într-un loc în interior. Acest lucru va permite moleculelor mari să se scufunde, pentru că acestea ar putea afecta rădăcinile plantelor.

După această perioadă, apa de ploaie se strecoară și se pune într-un alt recipient. Cu această apă vă puteți uda plantele și florile în mod normal pentru a le furniza nutrienții de care au nevoie și pentru a le spori culoarea și creșterea.

Apa de ploaie, un adevărat fertilizator

Conform site-ului Agropino, apa de ploaie are un nivel ridicat de aciditate datorat acidului carbonic, substanță care le ajută pe plante să se dezvolte rapid. Nu în ultimul rând, udarea plantelor cu apă de ploaie le va furniza mai multe substanțe nutritive, astfel că aceasta va acționa ca un fertilizator natural excelent.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Haos total în Liban: băncile, luate cu asalt de clienți; au început jafurile pe bandă rulantă

Urmatoarea stire

Rusia crede că Stația Spațială Internațională e periculoasă. Ce problemă ar avea

Stiri pe aceeasi tema