De ce nu sunt niciodată reduceri la Primark, de fapt. La ce trebuie însă să fii atent ca să prinzi cele mai bune prețuriMult-așteptatele reduceri de iarnă vor avea loc în scurt timp, iar tu te vei putea bucura de discounturi semnificative la diverse articole vestimentare și produse. Foarte mulți români sunt dornici să facă shopping, dar nu toate magazinele au oferte speciale. De exemplu, știi de ce Primark este diferit?

De ce Primark nu are reduceri?

Nu vei vedea niciodată reduceri la Primark, dar asta nu înseamnă că magazinul nu are oferte speciale. Este adevărat că produsele sale sunt foarte ieftine, așa că un discount ar fi ca și cum le oferă gratis.

Firma irlandeză Primark supraviețuiește datorită politicii sale de prețuri mici. De aceea sunt excluse reducerile în orice anotimp. Acum, dacă te uiți cu atenție, vei observa că, din când în când, există anumite discounturi. De pildă, o pereche de pantaloni la 4 euro (reduși de la 7 euro) sau o cămașă de la 5 la 2 euro este o „afacere” bună.

Există uneori și o zonă cu oportunități. Sunt piese vestimentare care nu s-au vândut la timp și prețurile lor sunt avantajoase. Acest lucru se întâmplă cu hainele care sunt în afara sezonului. Întotdeauna va costa mai puțin un costum de baie (iarna) ori o geacă groasă (vara). Ofertele sunt dedicate atât femeilor, cât și bărbaților sau copiilor. Aceștia din urmă cresc repede, iar hainele pe care le cumperi acum nu mai sunt valabile în perioada următoare.

Unul dintre magazinele cu cea mai mare cifră de afaceri

Deși odată cu pandemia de coronavirus, Primark a înregistrat vânzări mai mici, fiind nevoit să concedieze angajații, continuă să fie unul dintre magazinele cu cea mai mare cifră de afaceri tocmai din cauza acestui preț mic pe care ni-l oferă.

La jumătatea lunii decembrie, retailerul internaţional de modă Primark a deschis primul său magazin în România, în centrul comercial ParkLake din Bucureşti. Compania intenționează să inaugureze încă unul în AFI Cotroceni, anul viitor. Astfel, grupul vrea să ajungă la 530 de magazine în toată lume, până la sfârşitul anului 2026.

Noul magazin Primark din mall ParkLake se întinde pe o suprafaţă de 3.700 mp, împărţită pe două etaje, și va crea 290 de locuri de muncă pentru economia locală din Capitală, a precizat retailerul de fashion.

În prezent, compania are un magazin în Slovenia, două în Cehia şi trei în Polonia, urmând să deschisă încă trei centre în Polonia (până la sfârşitul anului 2023). Planul Primark include şi lansarea retailerului pe cea de-a 16-a piaţă în 2023, în capitala slovacă Bratislava.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Puya, despre decesul fratelui său: “Nu pot să-i șterg numărul din telefon”

Urmatoarea stire

O femeie însărcinată, înjunghiată mortal în propria casă, în Irlanda de Nord. Criminalul, prins după o lună de căutări

Stiri pe aceeasi tema