”De ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?”. Romina Gingașu a povestit cum l-a cunoscut pe Piero Ferrari  • MEDIA: Liga Digi Sport, joi, 15:30, Digi Sport 1

  • MEDIA: Fotbal European, joi, 17:30, Digi Sport 1

La câteva zile distanță, Romina Gingașu, originară din Călărași, a avut o intervenție în direct la Digi FM, în care a povestit inclusiv cum s-a cunoscut cu Piero Ferrari și ce a făcut-o să înceapă o relație cu el, în ciuda diferenței de vârstă de 46 de ani.

Galerie Foto

Romina Gingașu a povestit cum l-a cunoscut pe Piero Ferrari

L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării ‘de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?’. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am ‘decolat’.

Vezi Atenție, se mută lei! și descoperă relația surprinzătoare dintre Kevin Richardon și leii din Africa. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 22:00.

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală.

Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.

La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a declarat Romina Gingașu, la Digi FM.

Cine e singurul român care își permite un ”Bombardier”

Romina Gingașu a fost întrebată dacă i-a vândut vreun avion privat ”Bombardier” unui român, iar răspunsul a venit imediat.

Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze… Din punct de vedere financiar, legal…”, a transmis Romina Gingașu.

Etichete: piero ferrari , romina gingasu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeste continuarea pe www.digisport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema