De ce FCSB e Steaua și ce ar trebui să se întâmple dacă instanța va decide că Gigi Becali a cumpărat altceva! Este adus în discuție numele lui Nicolae Ceaușescu: „Faceți asta atunci!”În prima parte a zilei de luni, 15 mai, prin intermediul unui interviu pe care l-a oferit în fața reporterilor, Gigi Becali a încercat să explice de ce FCSB e Steaua și a spus ce ar trebui să se întâmple dacă instanța va decide că el a cumpărat altceva decât marca și palmaresul celei mai iubite echipe de fotbal din România. Profund nemulțumit de ceea ce i se întâmplă, Gigi Becali a adus în discuție inclusiv numele lui Nicolae Ceaușescu, dictatorul care a fost la cârma țării înainte de Revoluția din decembrie 1989.

Gigi Becali a răbufnit! De ce FCSB e Steaua și ce ar trebui să se întâmple dacă instanța va decide că el a cumpărat altceva! Numele lui Nicolae Ceaușescu, pomenit în discurs

Discuțiile despre războiul dintre CSA Steaua și FCSB au căpătat din nou amploare, după ce duminică seară, în runda cu numărul 8 din play-off-ul Superligii, formația patronată de Gigi Becali aproape că a umplut cel mai mare stadion al României.

FCSB a primit vizita lui CFR Cluj pe Arena Națională, iar din tribune au asistat peste 42.000 de spectatori. Atmosfera a fost una superbă, iar după meci au circulat o mulțime de imagini pe rețelele de socializare, prin intermediul cărora s-a dorit să se evidențieze faptul că FCSB este cea mai susținută echipă de fotbal din țară.

De asemenea, din tribunele Arenei Naționale s-a scandat, nu de puține ori, „Steaua, Steaua”. Chestionat cu privire la acest detaliu, Gigi Becali a avut un discurs marcă înregistrată:

„(n.r. dacă s-a demonstrat prin prezența fanilor că FCSB este Steaua?) Acum trebuie să comentăm asta? Păi am demonstrat. Păi eu ce am luat? L-am luat pe Vasile de la Ghimpați? Păi am dat 40 de milioane, mă. Au semnat generali, miniștri. Asta e nebunia lumii. Duceți-vă pe câmp atunci și luați înapoi petrolul, industria țării, facem alte privatizări, toate le luăm înapoi, le dăm lui Ceaușescu”, a declarat Gigi Becali, luni, 15 mai 2023, în fața reporterilor.

Suporterii FCSB exultă după meciul cu CFR Cluj: „Ce să mai comentezi? A văzut o țară întreagă cine este Steaua adevărată”

Contactat de ProSport, Gheorghe Mustață, unul dintre liderii Peluzei Nord, care susține FCSB, a oferit o reacție după atmosfera de senzație de la meciul cu CFR Cluj și nu a ezitat să îl „înțepe” pe Florin Talpan:

„Ce să mai comentezi? A văzut o țară întreagă cine este Steaua adevărată și unde sunt suporterii Stelei. Poate îi arătați și domnului amiral sau ce naiba o mai vrea să devină acest domn Talpan…cum stă treaba. Cifra de 42.439 este mai mare ca 1.900? Sau domnul Talpan ne spune că cifra de 1.900 este mai mare ca 42.439? Să îi arătați acestui domn amiral, general sau ce o vrea el să devină, imaginile de pe Național Arena cu telefoanele, dar și pe cele fără telefoane. Să le întoarcă pe toate părțile și să vadă unde sunt suporterii Stelei….

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema