De ce fata lui Corneliu Vadim Tudor nu mai face bradul de Crăciun. Ce s-a întâmplat după moartea politicianului EXCLUSIVÎn urmă cu 7 ani, România era luată prin surprindere de dispariția fulgerătoare a lui Corneliu Vadim Tudor. În mai puțin de 24 de ore, poetul avea să moară în urma unor complicații de sănătate. Au trecut 7 ani de atunci, iar în casa lui nu se mai face bradul de Crăciun, după moartea „Tribunului”.

Sunt 7 ani de la dispariția „Tribunului”, Corneliu Vadim Tudor

Lidia Vadim Tudor, fata cea mare a lui fostului lider politic Corneliu Vadim Tudor, spune că familia sa a renunțat la obiceiul împodobirii bradului de Crăciun după moartea tatălui ei. Totul ar fi plecat de la dorința mamei sale, Doina.

„Crăciunul e o sărbătoare veselă pentru cei mai mulți dintre noi. La noi, ea s-a schimbat un pic după moartea tatei. Ne bucurăm de ea, dar nu la fel ca pe vremuri!

În primul rând, de când a închis tata ochii nu mai facem bradul. Împodobirea bradului de Crăciun era una dintre marile plăceri ale tatei.

Atât de puternic ni s-a asociat tuturor acest fapt cu sărbătoarea în sine, că mama ne-a rugat să acceptăm să nu mai facem bradul, din anul în care tata s-a dus!”, a precizat Lidia Vadim Tudor pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Vezi și: Doliu imens pentru Lidia Vadim Tudor, la doar 4 luni de la nuntă. Totul s-a petrecut în mare secret

Tradiția familiei lui Corneliu Vadim Tudor de Crăciun a suferit modificări

Ea își amintește că întreaga perioadă de final de an s-a schimbat un pic în tradiția familiei.

„Crăciunul făcea parte dintre sărbătorile preferate ale tatei. Așa că avem multe amintiri cu el din această perioadă.

Deși ne-a părăsit de șapte ani, el continuă să fie alături de noi, într-un fel. Ne amintim de anumite gesturi sau de lucruri care s-au întâmplat într-un an sau altul.

Pe de altă parte, am decis să nu renunțăm și la felul său preferat de mâncare, din această perioadă. Este vorba despre sarmale”, mai spune fiica regretatului Vadim Tudor.

Merg la cimitir și la biserică, și anul acesta

Noul cap al familiei Vadim Tudor spune că programul din ziua de Crăciun va fi unul absolut normal.

„Vom merge și anul acesta la cimitir, apoi la biserică, să ne rugăm pentru tata. Nu prea va fi loc de sărbătoare. Mai degrabă vom depăna amintiri.

Ne vom aminti cu siguranță de glumele lui, de ce ce ne spunea sau încerca să ne transmit în această zi cu totul special.

În ultimii ani ne lua cadouri aparte, fiindcă și noi, fetele sale, crescuserăm. Ne întreba cam ce ne dorim și ne dădea banii necesari să ne cumpărăm cele dorite”, rememorează ea vremurile trecute.

Vezi și: Lidia Vadim Tudor era căsătorită! De ce a făcut-o în mare secret. O rudă rupe tăcerea EXCLUSIV

Trandafirii roșii erau și ei nelipsiți din casă

Pe de altă parte, din casa lui fostului politician nu doar bradul era prezent în ziua de Crăciun.

„Tata obișnuia în fiecare an să ne ofere de Crăciun și trandafiri. Doar erau florile sale preferate! Și ale noastre, fetelor, în egală măsură.

Așa că era de nelipsit imaginea cu el intrând în casă cu trei buchete mari de trandafiri roșii, că pe aceștia îi prefera. Câte unul pentru mine, mama mea, Doina, și sora mea, Eugenia, Zeni, cum o alintăm noi.

Am preluat mai nou tradiția asta și în fiecare an avem și trandafirii roșii în vază, de Crăciun!”, indică aceeași Lidia Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor s-a stins in septembrie 2015. Cauza decesului a fost pusă pe seama faptului că acesta nu a ținut cont de faptul că avea diabet și trebuia să se trateze într-un anume fel.

Vrând, nevrând, Lidia a preluat într-un fel rolul de cap al familiei, devenind principalul sprijin moral și financiar al familiei, ce o include pe mezina Eugenia, dar și pe mama acestora, Doina, aflată la pensie.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Antony Blinken a transmis ‘cele mai sincere condoleanţe’ după atacul din faţa unui centru cultural kurd din Paris

Urmatoarea stire

Până la sfârșitul secolului, 97% dintre speciile de animale ar putea să dispară în Antarctica

Stiri pe aceeasi tema