De ce a pus grupul Wagner o recompensă de 15 milioane de dolari pe capul ministrului apărării din Italia


În urmă cu aproximativ zece zile, un raport al serviciilor secrete italiene i-a comunicat ministrului italian al apărării Guido Crosetti că grupul rusesc Brigada Wagner a pus o recompensă pe capul său.
Conform celor scrise de cotidianul Il Foglio, care a publicat ştirea în premiră, recompensa ar fi în jur de 15 milioane de dolari, transmite Agenția.

Luni, Crosetto a declarat că „creșterea exponențială a fenomenului migrator care pleacă de pe coastele africane este, într-o măsură considerabilă parte a unei strategii clare de război hibrid pe care divizia Wagner, mercenari plătiţi de Rusia, o practică folosindu-se de ponderea sa relevantă în unele țări africane”.

Conducătorul Brigăzii Wagner, Ievgheni Prigojin, a răspuns că „Crosetto ar trebui să privească mai puțin în alte direcții și să se ocupe de problemele sale, pe care probabil că nu a reușit să le rezolve. Nu suntem conștienți de ceea ce se întâmplă cu criza migrației, nu ne ocupăm de asta, avem de rezolvat o mulțime de probleme”, și l-a insultat în rusă pe ministru.

Sursa: ANSA/ Rador/ Traducerea Cătălina Păunel

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema