De ce a divorţat Carmen Tănase după doar trei ani de căsnicie. “Gata, stop, până aici!”De ce a divorţat Carmen Tănase după doar trei ani de căsnicie. Actrița a mărturisit că din prima clipă în care l-a văzut pe criticul de teatru Victor Parhon a știut că el este bărbatul cu care avea să întemeieze o familie chiar dacă acesta era mai mare cu 17 ani decât ea.

„Era clar alesul, era clar omul cu care mi-am dorit să fac un copil, dar actul acela, da, era cumva prea mare insistența. Ca să scap de mama și de ce spuneau alții, ne-am căsătorit. Lui i-a fost teamă că la Starea Civilă o să zic nu!”, a declarat Carmen Tănase.

Citeşte şi: Clipe grele pentru Carmen Tănase. Actriţa a dezvăluit totul: „M-a durut foarte tare. Nu-ți poți permite să suferi în tăcere”

Cei doi au continuat să aibă o relație apropiată: „În clipa în care am început să ne râcâim, să ne certăm erau discuții și în fața copilului și am zis „Gata, stop! Până aici!”. Noi ne iubim, ne apreciem, hai să rămânem prieteni, fiecare cu treaba lui. Ne întâlnim, ne parfumăm, îmi aduci flori”.

Citeşte şi: Cum arăta Carmen Tănase la începutul carieriei. Timpul pare că nu și-a pus amprenta pe chipul ei

Carmen Tănase şi Victor Parhon nu au avut parte de o cununie religioasă, iar cânbd au plănuit să facă acest pas la un moment dat, din păcate criticul de teatru s-a stins din viață. „El era credincios și a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieții lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreți după aia”, a declarat Carmen Tănase.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Videoclip: Katatonia – Opaline

Urmatoarea stire

INFOMANIA • 21 ianuarie în istoria muzicii | PODCAST

Stiri pe aceeasi tema