David Popovici va fi decorat de preşedinte cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de cavaler

Foto: Hepta
  • David Popovici va fi decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de cavaler.
  • Preşedintele României a decis să-l decoreze şi pe antrenorul lui David Popovici, Adrian Rădulescu, cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler.
  • Ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi comunicată ulterior.

Sportivul David Popovici, câştigător a două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta, va fi decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de cavaler.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, Klaus Iohannis a decis să îl decoreze pe sportivul David Popovici cu cea mai înaltă distincţie a statului român, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler, ca urmare a performanţelor extraordinare obţinute la Campionatele Mondiale de Nataţie, care l-au plasat în rândul celor mai buni sportivi ai lumii, precum şi în semn de recunoaştere şi apreciere pentru întreaga activitate.

Prin talentul, dăruirea, devotamentul şi profesionalismul său, demonstrate atât în bazinul de înot, cât şi în afara sa, David Popovici a promovat numele ţării noastre în întreaga lume. David Popovici este un model pentru tânăra generaţie şi un veritabil ambasador al sportului, iar energia depusă în slujba afirmării înotului pe plan internaţional reprezintă un câştig uriaş pentru România”, se arată în comunicat.

Totodată, preşedintele a decis să-l decoreze şi pe antrenorul lui David Popovici, Adrian Rădulescu, cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler, în semn de apreciere pentru contribuţia remarcabilă în atingerea excelenţei sportive.

Ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi comunicată ulterior.Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Finalizarea unui dosar așteptată cu nerăbdare

Urmatoarea stire

“Ne-au omorât copilul”. Filmul cumplitului accident din Buftea, în care Ianis, un copil de 4 ani, a murit sub ochii mamei și fratelui său

Stiri pe aceeasi tema