DAS Deva: Anchete sociale pentru cardul de energie


Persoanele din municipiul Deva care fac parte din categoriile de beneficiari ai cardului de energie ┼či care au fost ├«n┼čtiin┼úate de Compania Na┼úional─â Po┼čta Rom├ón─â c─â dep─â┼česc plafonul de 2.000 de lei/membru/loc de consum, fiind luate ├«n calcul ┼či venituri ale unor colocatari care figureaz─â doar scriptic la adresa de domiciliu, pot solicita Direc┼úiei de Asisten┼ú─â Social─â Deva desf─â┼čurarea unei anchete sociale care s─â stabileasc─â num─ârul ┼či persoanele care locuiesc, ├«n fapt, la locul de consum.

CERERILE se depun ├«n cl─âdirea Pie┼úei Agroalimentare Deva, etajul 1, biroul nr. E24, de luni p├ón─â joi ÔÇô ├«ntre orele 8:00-11:00 ┼či 14:00-16:00 sau vineri ÔÇô ├«ntre orele 8:00-11:00 ┼či vor fi ├«nso┼úite de urm─âtoarele documente:

├«n┼čtiin┼úarea trimis─â de c─âtre Compania Na┼úional─â Po┼čta Rom├ón─â

copie dup─â actul de identitate

adeverinţă eliberată de Asociaţia de Proprietari, din care să rezulte numărul de persoane care locuiesc la adresa locului de consum (în cazul persoanelor care locuiesc la casă, verificările vor fi efectuate de către DAS Deva).

TERMENUL de finalizare a anchetei sociale este de maximum 10 zile lucr─âtoare, de la data primirii solicit─ârii.

REZULTATUL anchetei sociale va fi trimis de c─âtre persoana ├«n┼čtiin┼úat─â la oficiul po┼čtal de care apar┼úine, care va introduce, ├«n aplica┼úia informatic─â, datele con┼úinute ├«n ancheta social─â, ├«n vederea relu─ârii verific─ârii condi┼úiilor de eligibilitate.

DE RE┼óINUT! Persoanele care nu au fost eligibile ├«n tran┼ča I a sprijinului acordat pentru compensarea pre┼úului la energie, dar vor deveni eligibile la momentul ├«ntocmirii listelor pentru tran┼ča a II-a vor primi cardul de energie ├«n luna septembrie 2023.

INFORMA╚ÜII SUPLIMENTARE cu privire la solicitarea ┼či desf─â┼čurarea anchetei sociale se pot ob┼úine la num─ârul de telefon 0755.878.814 (Serviciul Eviden╚Ť─â ╚Öi Plat─â Beneficii de Asisten╚Ť─â Social─â), de luni p├ón─â joi ÔÇô ├«ntre orele 8:00-16:30 sau vineri ÔÇô ├«ntre orele 8:00-14:00.

P├ón─â ├«n prezent, 7 persoane din municipiul Deva, ├«ndrept─â┼úite s─â beneficieze de cardul de energie au solicitat Direc┼úiei de Asisten┼ú─â Social─â Deva desf─â┼čurarea unei anchete sociale pentru acordarea aloca┼úiei de sprijin.

Categoriile de beneficiari ai cardului de energie:

pensionarii care au împlinit 60 de ani, cu venituri mai mici sau egale cu 2.000 de lei/lună

pensionarii cu pensie de invaliditate, indiferent de vârstă, cu venituri mai mici sau egale cu 2.000 de lei/lună

copiii ╚Öi adul╚Ťii ├«ncadra┼úi ├«n grad de handicap grav, accentuat sau mediu, cu venituri mai mici sau egale cu 2.000 de lei/lun─â

familiile care beneficiaz─â de aloca╚Ťie pentru sus╚Ťinerea familiei

familiile și persoanele singure care beneficiază de ajutor social.

Sursa: DAS Deva

Citeste continuarea pe hunedoaralibera.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

S-a deschis lacul Tivoli din Sovata!

Lacul Tivoli din Sovata s-a deschis pentru plimb─ârile cu barca sau hidrobicicleta. Program: ├Än timpul s─âpt─âm├ónii, ├«ntre orele…