Daniela Crudu, bătută și călcată în picioare de o super vedetă Antena 1! Șefii au ascuns totul, dar acum este scandal imens în trust


Un scandal monstru de la Antena 1 s-a finalizat cu plecarea din țară a celebrei Daniela Crudu. Deși cei de la Antena 1 au încercat să ascundă totul, amănunte halucinante ies la lumină.

Telespectatorii postului tv Antena 1 probabil că își amintesc ediția numărul 20 al show-ului ”Poftiți pe la noi. Poftiți prin țară“ din luna ianuarie 2022.

La acel moment, un incident a izbucnit, însă producătorii au avut grijă să nu dea pe post chiar tot ce s-a întâmplat acolo. Practic, telespectatorii au văzut un tachinat între Nea Marin și Daniela Crudu.

Acesta spunea atunci că vedeta și-a făcut prea multe operații estetice și că ar fi fost mult mai frumoasă înainte. Mai mult de atât, Nea Marin i-a cerut divei să-i arate și o fotografie pe loc cu ea înainte de operații.

În ediția de atunci, telespectatorii au putut vedea cum Daniela Crudu căuta o astfel de imagine în telefonul ei, iar mai apoi i-a arătat telefonul lui Nea Marin, care a confirmat faptul că vedeta era mult mai frumoasă înainte.

Daniela Crudu s-a abținut cât a putut, iar după alte comentarii făcute de Nea Marin, vedeta s-a enervat și a luat niște flori dintr-o vază și i le-a aruncat acestuia în față, sau cel puțin așa am văzut pe sticlă.

Daniela Crudu, bătută de Nea Marin

Surse au declarat pentru cancan.ro că după gestul făcut de Daniela Crudu, Nea Marin i-ar fi dat un pumn vedetei, însă momentul nu s-a mai văzut pe sticlă.

”Pumnul lui Nea Marin a căzut la montaj”, spun sursele citate. Iar pentru că aparențele trebuiau păstrate, ulterior producătorii de la Antena 1 au decis să spună că Daniela Crudu ar fi plecat din emisiune pentru că ar avea COVID.

În realitate, Daniela Crudu a plecat direct acasă și a renunțat la contract și la televiziune. Mai mult de atât, vedeta le-ar fi spus apropiaților săi, scrie cancan.ro, că ar fi durut-o capul câteva zile după pumnul primit de la Nea Marin.

Iar dacă stăm să ne uităm la ce se întâmplă acum, Daniela Crudu nu a mai apărut nici la Antena 1 și nici la alte posturi din televiziune. Mai mult de atât, ea a decis să plece la sora ei în Suedia.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

România, somată de Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei: ‘Să modifice Codurile de drept penal şi de procedură penală’

Urmatoarea stire

Parlamentul elveţian a aprobat achiziţionarea de avioane de luptă în valoare de 5,5 miliarde dolari

Stiri pe aceeasi tema