Daniel Stanciu își demolează jucătoriiDirectorul executiv de la FC Argeș, Daniel Stanciu, s-a declarat șocat de prestația catastrofală a echipei în manșa tur a barajului de menținere în Superliga, contra celor de la Dinamo. Oficialul nu înțelege cum s-a ajuns la acest rezultat.

Daniel Stanciu îi critică dur pe fotbaliști. „Au primit banii la zi”

Directorul executiv al piteștenilor a intrat în direct, la Digisport, pentru a răspunde afirmațiilor lui Calcan, mijlocașul echipei antrenate de Bogdan Argeș Vintilă.

Lotul nostru este de 26 de jucători, au fost plătiți 21 și restul sunt plătiți mâine. Nu văd ce este așa anormal. Noi nu am luat a treia rată din drepturile TV, a trebuit să ne împrumutăm ca să plătim datoriile la stat. Au mai rămas 4 jucători și staff-ul, care vor fi plătiți mâine. Dar Calcan câte pase a dat bune în acest meci? Noi nu avem datorii către parteneri, angajați și stat, suntem printre singurii din Liga 1, cât încă mai suntem aici. Nu e ăsta un motiv să iei 6 goluri de la o echipă de Liga 2 când noi nu am luat 6 goluri tot campionatul. Suntem cu salariul la zi, chiar am zis să facem un efort să plătim înainte de meci jucătorii care făceau deplasarea la meci, 20 de fotbaliști. A fost ca un bonus, să fie liniștiți cei care vor juca. Restul vor lua banii mâine, a spus Stanciu

„Mi se pare ciudat acest scor”

Nu am înțeles nimic, mi se pare ciudat ca o echipă să se prezinte în asemenea mod. Este clar că sunt mai multe cauze pentru care am ajuns în acest moment. Au fost probleme tot sezonul de s-a ajuns la baraj, mai ales pe parte sportivă.

Sunt niște probleme, s-au adus mulți străini, s-au creat fricțiuni și nici antrenorii care au fost aici nu au putut să creeze un grup. Noi nu am avut pe cineva care să gestioneze vestiarul. Toată lumea este de vină, am avut 17 meciuri fără victorie. Noi ne-am salvat în extremis de retrogradarea directă.

Noi am avut condiții cu mult peste alte echipe din partea a doua a clasamentului, ca să nu zic mai sus. Am avut un buget nu foarte mare, dar stabil. speranțe mai există, dar sunt șocat că nu înțeleg ce s-a întâmplat. Cu tot respectul pentru Dinamo, niciodată nu putea să marcheze 6 goluri unei echipe din prima ligă, fie că vorbim de noi, Chindia sau Mioveni. Nu vreau să zic nimic, este ciudat, toată lumea m-a asigurat că echipa s-a pregătit bine, s-au făcut eforturi mari azi să se plătească banii în avans, a completat Stanciu

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema