Dani Alves, dat afară de Pumas! Mexicanii au luat atitudine după ce fotbalistul a fost arestat


SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 23:40

Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 23:40

Leopoldo Silva, președintele formației mexicane UNAM Pumas, a anunțat că s-a luat decizia ca înțelegera lui Dani Alves, scadentă în iunie 2023, să fie reziliată, potrivit Goal.

Dani Alves, dat afară de Pumas!

Fundașul brazilian, cel mai titrat fotbalist din lume, semnase cu Pumas în iulie 2022, in Mexic a strâns 13 meciuri și cinci pase decisive. Dani Alves a participat la finalul anului trecut la Cupa Mondială din Qatar, unde a făcut parte din lotul Braziliei.

Acuzat de o tânără, la finalul anului trecut, de agresiune sexuală, Dani Alves a fost arestat preventiv, vineri, fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauțiune.

Dani Alves, arestat pentru agresiune sexuală

“Magistrații au decis arestarea preventivă, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune”, se arată în informațiile apărute în presa din Spania.

Conform COPE, Dani Alves a fost arestat de către Mossos d’Esquadra și dus pentru a declara în cazul acuzațiilor de agresiune sexuală ce ar fi avut loc pe 30 decembrie., într-un club din Barcelona. Sursa citată anunță că brazilianul a mers la secție în dimineața de vineri pentru a da declarație și a ieșit de acolo, după câteva minute, arestat și cu mașina poliției. 

Autoritățile au informat către Europa Press că patrula l-a transferat la Ciutat de la Justicia din Barcelona, acolo unde urmează ca un judecător să decidă situația sa provizoriu. 

Ce susține femeia care a făcut plângere împotriva lui Dani Alves

Femeia a depus o plângere la poliţia din Catalonia, iar şeful instanţei nr. 15 din Barcelona investighează acuzaţia de presupusă agresiune sexuală.

Reclamanta, care petrecea la clubul amintit alături de câţiva prieteni, a declarat poliţiei că fotbalistul brazilian a atins-o pe sub lenjeria intimă fără consimţământul ei. Însoţită de prietenii ei, femeia a raportat cele întâmplate personalului de securitate al clubului de noapte, care a activat protocolul relevant în aceste cazuri şi a sesizat poliţia catalană, transmite Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat agenţi ai poliţiei catalane (Mossos d’Esquadra), care i-au luat declaraţia femeii, deşi aceasta nu a oficializat plângerea pentru agresiune sexuală decât pe 2 ianuarie, câteva zile mai târziu.

La scurt timp după ce femeia a denunţat că a suferit o agresiune sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura ”Pumelor”, echipa la care joacă.

Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM.

Citeste continuarea pe www.sport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Medicul oncolog sucevean acuzat de luare de mită a fost arestat preventiv 30 de zile de Tribunalul Suceava

Urmatoarea stire

Carduri energie 2023. Ce valoare are ajutorul din partea statului pentru plata facturilor la energie?

Stiri pe aceeasi tema