Dan Șucu i-a decis soarta lui Adrian Mutu la Rapid: „E foarte clar!”


Articol de Marius Mărgărit – Publicat miercuri, 19 aprilie 2023, 14:02 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 14:07

Dan Șucu (59 de ani), acționar la Rapid, anunță că nu ia în calcul demiterea antrenorului Adrian Mutu (44).

Cel mai nou acționar al Rapidului, Dan Șucu, încearcă să fie prezent la toate partidele echipei. A fost și la Craiova și a simțit gustul amar al înfrângerii cu CS Universitatea:

„Normal că am suferit, dar din momentul în care Costache a fost eliminat, mult prea ușor zic eu, nu a mai fost o problemă de cine câștigă meciul, ci doar care va fi scorul final”.

FCSB

Florinel Coman atenționează: „Am mai zis asta și apoi am jucat pentru nimic!”

Dan Șucu, despre demiterea lui Adrian Mutu: „Nu se pune problema de așa ceva”

Referindu-se la reacția galeriei și la declarațiile liderilor acesteia, care cer plecarea lui Adrian Mutu și chiar a președintelui Daniel Niculae, omul de afaceri a precizat:

Nici nu se pune problema de așa ceva, ei au sprijinul nostru total. Mutu e un antrenor foarte bun, care trebuie ajutat, nu încurcat. Iar Daniel Niculae este un președinte total dedicat clubului, extrem de competent și foarte cinstit. Astfel de oameni, competenți și cinstiți, trebuie să-i ții lângă tine, nu să-i îndepărtezi”.

Dan Șucu a mai adăugat că „și acum, toți jucătorii sunt sub evaluare. Noi deja pregătim campania de transferuri din vară. Și e foarte clar, cine nu va convinge va trebui să lase locul altuia”.

Cât despre dorința liderilor de galerie de a discuta cu conducerea, patronul de la Mobexpert a spus că „nu este nicio problemă, să vină să vorbim, cine îi oprește?! Dar una e să vorbim și alta e să discutăm, să zic așa, adică de cine ia deciziile. Îi înțeleg, nici eu nu sunt mulțumit de rezultate, dar repet, nu e o problemă de antrenor sau de președinte”.

Cred că trebuie un șoc la echipă. Îi cerem public demisia lui Adi Mutu. Nu suntem mulțumiți de felul în care arată Rapidul. Nu joacă nimic. 

Întotdeauna antrenorul este răspunzător de rezultatele echipei. Pentru el este o meserie, pentru mine e ordin. Echipa nu joacă. Adi Mutu este răspunzător pentru ce arată Rapidul și cum arată Rapidul.

Liviu Ungurean, liderul ultrașilor Rapidului

Mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Rotaru îi dă replica lui Anghel Iordănescu: „Să fie mai atent cu informatorii din jurul dânsului. Universitatea Craiova n-a primit niciodată bani de la buget!”

„Te vezi la FCSB și la anul în ciuda criticilor?” » Cum a răspuns Deian Sorescu: „Să fiu sincer…”

Citeste continuarea pe www.gsp.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema