Dan Dungaciu, analist de politică externă: „Dacă rușii cuceresc Donbasul, se pot opri”


Dan Dungaciu, analist de politică externă, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că Ucraina comunică mult mai strict decât Rusia. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă

„Decizia grea pentru Occident este ce arme și câte arme o să dea. Ucraina a cerut 300 de tancuri. Situația va ține încă o perioadă de timp în care ne vom întâlni și vom discuta din nou despre un impas la care trebuie să reacționăm cu un alt tip de arme.

Ce tip de arme să mai dai? Deci, ca să revin, am sentimentul că acum se iau decizii care sunt mai complicate decât cele luate acum un an. Dacă rușii se duc până la Donbas și-și îndeplinesc pe hârtie măcar Donbasul pe care l-au anunțat de la început, se pot opri.

Ei se pot opri și pot declara victoria. Putin, foarte liniștit în raport cu propria populație, se poate opri să spună că misiunea a fost îndeplinită. Problema în acest moment este că noi nu știm foarte multe lucruri. Comunicarea Ucrainei este mult mai bine controlată decât comunicarea Federației

Emisiune o puteti urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ministrul de profil al Italiei a discutat cu un viitor cumpărător despre afacerea privind vânzarea rafinăriei Lukoil

Urmatoarea stire

”Este Deian Sorescu transferul potrivit pentru FCSB?” Nicolae Dică a oferit un verdict clar

Stiri pe aceeasi tema