Dacia Jogger Hybrid: prețurile în România


Noua Dacia Jogger Hybrid a ajuns în configuratorul de pe site-ul producătorului. Versiunea de bază, Expression, cu 5 locuri, pornește de la 23.750 euro.

E oficial: Dacia Jogger Hybrid a sosit în România și poate fi deja comandată. Versiunea de bază a modelului Jogger, Expression, nu poate fi configurată cu sistemul hibrid. Cea mai ieftină echipare cu propulsie hibridă este Expression, în versiunea cu 5 locuri. Aceasta costă 23.750 euro. Dacă vrei 7 locuri, trebuie să plusezi cu 900 euro, ajungând, astfel, la 24.650.

Cel mai ieftin Jogger Hybrid (foto) vine standard inclusiv cu aer condiționat, pilot automat, bare modulabile pe plafon și multimedia cu ecran de 8 inchi și 4 boxe.

Dacia Jogger Hybrid de top

Un nivel de echipare mai sus, găsim Extreme cu 5 locuri, cu un preț de pornire pentru versiunea hibridă de 24.600 euro. Dacă optezi pentru 7 locuri, mai pui tot 900 euro, plătind, deci, 25.500.

În plus față de Expression, primești climă automată, card de acces, cameră marșarier și jante pe 16 inchi din aliaj, negre.

În sfârșit, versiunea Extreme+ nu poate primi sistemul hibrid.

Citește pe autoexpertAm testat Clio cu sistemul hibrid de pe Jogger! 💡

Sistemul de propulsie dezvoltă 140 CP și 148 Nm. Vine cuplat la o transmisie automată E-Tech cu 15 moduri. Are 6 trepte pentru termic și două pentru electric, plus câte una pentru punctul mort. ”Jonglează” cu ele, promițând un consum mixt de 4,8 l/100 km, și emisii medii de 108 g/km. Viteza maximă este de 167 km/h.

Dacia Jogger Hybrid autoexpert.ro

 ➡ Poți să-ți configurezi propriul Jogger Hybrid aici! 💡

 

Față de un motor convențional cu aceeași putere, consumul este redus cu până la 40%. Emisiile CO2 au scăzut cu până la o treime. Mașina funcționează pur electric până la 80% din timpul de rulare urbană. În plus, pornește mereu electric, pentru un consum minim de benzină.

Acest sistem de propulsie este folosit de Renault pe două dintre cele mai apreciate modele. Atât hatch-ul mic Clio, cât și SUV-ul coupe Arkana pot fi configurate cu acesta. La Renault, poartă numele E-Tech.

 

Citeste continuarea pe www.autoexpert.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema