Dacă nu-l executau pe Ceaușescu, ar fi urmat un procesCătălin Ranco Pițu, procuror militar șef al Secției Parchetelor Militare, a fost invitatul lui Ion Cristoiu într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că ar fi vrut să trăiască personajele cheie de la Revoluție. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”

Unii martori au recitat în continuare aceleași lucruri, dar chiar și dacă recitau anumite lucruri, nu însemna cel puțin o parte nu corespunde adevărului. Martorii audiați de mine au mai fost audiați în în trecut. Cu alte nu se aflau la o prima audiere cu privire la ce s-a întâmplat în Revoluție.

În cea mai mare parte, martorii au spus adevărul așa cum l-au perceput subiectiv. Dacă nu-l executau pe Ceaușescu la Târgoviște, ar fi urmat un proces, un proces având o acuzație conformă codului de la vremea respectivă.

Sigur ar fi fost judecat pentru represiunea exercitată până în 22 decembrie. Aș fi vrut să trăiască personajele cheie de la Revoluție”, a spus Cătălin Ranco Pițu.

Emisiunea o puteți urmări pe gandul.ro, pe pagina de Facebook Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Iranul îl acuză pe prințul Harry de „crime de război” după ce s-ar fi lăudat cu numărul de morți în rândul talibanilor

Urmatoarea stire

65.000 de păgubiți City Insurance au încasat până acum 600 de milioane de lei. Alți 185.000 stau la coadă

Stiri pe aceeasi tema