dacă e mercato, Dinamo are transferurile blocate! Ce au transmis oficialii „câinilor”, pentru GSP

Articol de Eduard Apostol – Publicat vineri, 24 iunie 2022, 15:56 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 16:02

Cum începe mercato de vară, Dinamo are transferurile blocate! Un deja vu după sezonul estival 2021, când roș-albii au avut transferurile blocate până la începutul lunii septembrie, lansându-se în mercato de-abia în ultimele zile oficiale de tranzacții, mutări făcute pe repede-înainte, care și-au dovedit inutilitatea, drept dovadă că majoritatea celor aduși în septembrie au plecat după trei luni!

“Câinii” sunt și în “B” în exact aceeași situație din 2021. În vara 2022, Dinamo este din nou blocată la transferuri, după decizia FIFA, după memoriul înaintat de fostul fundaș dreapta al bucureștenilor, Petar Gluhakovic.

Cadou de la București

Jucătorul pe care Mircea Rednic l-a adus în Ștefan cel Mare – după 9 luni în care era liber de contract! – și despre care a spus la semnarea angajamentelor că Dinamo se poate dispensa oricând de serviciile lui, fără pretenții financiare. Clubul l-a dat afară pe fotbalistul austriac, când încă “Puriul” mai era în “haită”, întrucât Rednic nu a mai avut nevoie de el după ce-a făcut praf un meci. Gluhakovic nu a fost de acord cu rezilierea unilaterală, s-a adresat forului internațional și a avut câștig de cauză.

Vestea bună sau cea rea? Cea rea este că Dinamo trebuie să-i achite banii jucătorului, cea bună – dacă poate fi interpretată astfel – este că Gluhakovici avea un salariu relativ modic, astfel că a solicitat doar 26.000 de euro din plata restanțelor. 

“O să-i plătim și vom debloca situația”, au transmis oficialii roș-albilor, pentru GSP.ro. O altă sumă care atârnă de grumazul “câinilor”, care și-așa sunt amenințați de faliment. Banii ar putea fi achitați jucătorului. la începutul lunii iulie.

23de mii de euro este suma totală a restanțelor pe care Steliano Filip le-a cerut dinamoviștilor, el înaintând memoriu în România

162de minute a adunat Gluhakovic la Dinamo, 72 de minute cu Voluntari (1-2) și 90 de minute cu Chindia (0-1). A mai prins de trei ori banca de rezerve

Gluhakovic, un gafeur 

Petar Gluhakovic a venit în probe, după ce antrenorii “câinilor” nu au fost mulțumiți de randamentul dat pe post de Sorescu, Geani Crețu, Nica sau Ehmann. Fost internațional de junior austriac, el a luat “testele”, a semnat pe 17 noiembrie, a debutat cinci zile mai târziu. 

Dinamo avea 1-0 la Voluntari, dar noul fundaș dreapta a rezolvat situația. Mai întâi, a gafat la reușita lui Rață, când l-a scăpat din marcaj pe adversarul direct, apoi a ieșit în întâmpinarea lui Ion Gheorghe, a lovit balonul, însă fix în piciorul mijlocașului de la Voluntari, care a reușit, astfel, să pătrundă în careu și să-l învingă pe Iliev.

DINAMO

Un fost jucător, pus pe gânduri de haosul de la Dinamo: „A fost ciudat să văd mediocritatea asta”


DINAMO

A picat varianta Cotroceni pentru Dinamo! Pe ce stadion vor acum „câinii” să joace în Liga 2: „Încercăm să ajungem la o înțelegere”

Citeste continuarea pe www.gsp.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Racheta Ariane 5 a fost lansată cu succes. Europa a revenit în spațiu după încetarea lansărilor cu rachetele ruseşti Soiuz

Urmatoarea stire

WhatsApp: Anuntul Oficial si o Schimbare SECRETA Descoperita

Stiri pe aceeasi tema