Dacă ai dat bani cu împrumut și datornicul nu ți-i mai returnează, te salvează WhatsApp. Ce a stabilit instanța din Iași


O femeie din Iași a fost nevoită să se adreseze instanței pentru a-și recupera banii împrumutați unei prietene. Conversațiile de pe o aplicație au salvat-o, pentru că judecătorii au ținut cont de ele și au obligat-o pe datornică să plătească. 

În plângerea depusă la Judecătorie, Alina B.K. a arătat că fusese contactată în preajma Crăciunului 2019 de către Carmen T. cu rugămintea de a o împrumuta cu 5.000 de euro. Banii urmau să fie restituiți în decurs de trei luni. Femeia a fost de acord și a virat banii în contul unui văr al lui Carmen T. întrucât aceasta avea contul poprit. Pe 24 decembrie, la două zile după ce-i ceruse, Carmen T. avea banii.

Două luni mai târziu, Carmen T. i-a mai cerut 500 de euro. Ca între prietene, Alina B.K. a ajutat-o și de această dată. Termenul stabilit chiar de Carmen T. pentru returnarea banilor a trecut însă, fără ca prietena sa să-și vadă înapoi. Sub diverse pretexte, Carmen T. amâna constant rambursarea împrumutului. A acceptat doar să semneze, în ianuarie acest an, o declarație prin care recunoștea primirea celor 5.500 de euro. 

În continuare însă, nici gând să-și plătească datoria. În cele din urmă, Alina B.K. a trecut peste prietenie și s-a adresat instanței, depunând ca probe declarația semnată de Carmen T. și copii după conversațiile purtate pe acest subiect pe WhatsApp, relatează presa din Iași. 

Emanuel Stan

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP Duminică, 9 iulie 2023

Berbec: 20 martie 2023 – 20 aprilie 2023O discuţie profundă despre emoţii poate avea loc astăzi, deoarece Mercur…