„Da. Sunt hotărât!” » De ce mai depinde totul


Articol de Eduard Apostol – Publicat miercuri, 22 martie 2023, 12:51 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 13:29

Dinamo a început o nouă eră, după ce compania Red&White a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean. Claudiu Florică anunță că ar fi interesat să bage bani la formația alb-roșie.

Încă de la bun început, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au transmis că vor căuta antreprenori, investitori, care să se alăture grupului existent la gruparea alb-roșie, în perspectiva renașterii clubului bucureștean. Primul care oferă un răspuns pozitiv este omul de afaceri Claudiu Florică. 

El a dorit în trecut să preia acțiunile de la Ionuț Negoiță, au fost negocieri intense, doar că tratativele nu s-au materializat. Ulterior, în 2021, Claudiu Florică a ajutat Dinamo sub diverse forme și a mai avut o tentativă de a veni în „Ștefan cel Mare”. Doar că gruparea a ajuns în insolvență.

Rapoarte fiscale 2022

Hagi a făcut profit cu Farul și în 2022, pentru al cincilea an consecutiv + Pierdere financiară uriașă la Craiova lui Rotaru: datoria totală a crescut considerabil

Acum, este pregătit să-și ducă planul la bun sfârșit. A avut deja primele runde de discuții cu Andrei Nicolescu, este hotărât să meargă mai departe. Totuși, toată situația depinde de ceva important, vital pentru Dinamo: implementarea noului plan de reorganizare, potrivit Prosport. 

Claudiu Florică, dispus să bage bani la Dinamo 

„Da. Sunt hotărât. De fapt, nu a mai intervenit nimic din momentul în care am avut primele discuții. Planurile mele au rămas aceleași. Acum, totul depinde de formalități, de tot ce se va întâmpla. Când va fi clar totul, pe hârtie, veți afla. Totul depinde de acel plan de reorganizare, de formalizare.E clar că totul se învârte în jurul lui.

Trebuie să știm câți bani trebuie puși și alte detalii de acest gen. Probabil, vor fi și mai mulți oameni de afaceri interesați după «Plan». Dacă investiția ce se vrea e pe 3 ani și jumătate, ce, cum … Nu e nicio eschivă, totul este la vedere. 

Nu s-a mai întâmplat nimic de când am zis «da» prima dată, doar că între timp s-a depus noul plan de reorganizare. Se speră că va fi aprobat. Ar fi foarte bine, ca Dinamo să poată amplifica gradul de renaștere”, a declarat Claudiu Florică pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO  Concluziile lui Ovidiu Burcă după primul meci din play-off

Citește și:

Vlad Iacob, despre un personaj care nu este apreciat de galeria lui Dinamo: „Vreau să-i mulțumesc pentru asta”

A lucrat cu noul președinte al lui Dinamo și e sigur: „Are o idee genială”

Citeste continuarea pe www.gsp.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Țeapa luată de o româncă. A dat peste 1000 de euro pe un cățeluș de rasă, dar a avut o surpriză când i s-a spus adevărul

Urmatoarea stire

ÎPS Teodosie, “iertat” de justiţia lumească. A scăpat de o amendă 1.000 de lei primită în pandemie, pentru că nu a respectat carantina

Stiri pe aceeasi tema