Cutremur în Antene! Mihai Bendeac a plecat după un scandal-monstru cu producția

Mihai Bendeac a intrat în conflict cu producția de la „iUmor” și refuză să mai fie jurat în cadrul show-ului, alături de Delia și Cheloo. Actorul a „dezertat” fără ca măcar să anunțe pe cineva și este de negăsit, potrivit CANCAN.

Filmat pe ascuns de colegii de platou: „Bătaie de joc!”

„iUmor”, singura emisiune TV din România cu peste 2,5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a revenit pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon.

Premiera a putut fi vizionată pe 9 septembrie, iar totul a decurs conform planului. Show unic, voie bună, concurenți pe măsură. Scandalul a început, însă, din senin, între episoadele 1 și 2.

Potrivit unor surse din cadrul echipei de producție și verificate de reporterii CANCAN.RO cu oameni din managementul Antenelor, într-una dintre pauze, Mihai Bendeac s-a retras să se relaxeze puțin și a început să vizioneze un filmuleț în care Mugur Mihăescu îi punea la zid pe cei care cred în vaccinul anti-COVID și, implicit, în pandemie.

Juratul „iUmor” îl lua la mișto pentru atitudinea lui, crezând că nimeni nu este prin preajma lui în afară de cei foarte apropiați.

Doar că „tovarășii” de platou au fost pe fază și l-au filmat în timp ce râdea de Mugur Mihăescu, de fapt bunul său prieten, cu scopul de a prezenta imaginile pe post. După ce a sesizat situația, Mihai Bendeac ar fi luat, pur și simplu, foc.

„Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!„, ar fi „tunat” actorul.

Mihai Bendeac, pur și simplu, a dispărut

Ce l-a enervat foarte tare pe actor a fost că cei din producție ar fi insistat să dea imaginile pe post. A fost momentul în care Mihai Bendeac a luat o decizie radicală. Acesta a dispărut efectiv. Nu a mai răspuns la telefon. Și nici PR-ița care se ocupă de Bendeac nu le-a mai răspuns celor de la Antene.

Potrivit surselor CANCAN.RO, Mihai nu mai ia în calcul să fie jurat la „iUmor”, pe motiv că intimitatea nu i-ar fi fost respectată.

Doar că nu a anunțat pe nimeni! Producătorii show-ului au fost puși în fața faptului împlinit, la filmările pentru episodul 2, când au realizat că actorul nu a ajuns în platou.

O sursă din managementul de top al Antenelor a dezvăluit însă: ”Așa e Bendeac. Dar ce credeți voi, că e prima oară când face așa? Ne-a mai amenințat o dată că nu mai vine.
Face și el pe supăratul, dar probabil că nu va renunța definitiv la show. Noi oricum avem deja o variantă de înlocuire definitivă”.

Maia Morgenstern, soluția de avarie. Îl va înlocui Costel Bojog

Producția a insistat cu telefoane la Mihai Bendeac, dar degeaba! Tot nu a răspuns! Filmările pentru episodul 2 au fost astfel făcute cu o soluție de avarie, Maia Morgenstern, care a preluat temporar rolul de jurat.

Și, cum în continuare, Mihai Bendeac a fost de negăsit, episoadele 3 și 4 s-au filmat cu Costel Bojog, o legendă pentru lumea stand-up-ului românesc.

Și care, în proporție de 99%, va rămâne pe „metereze” pe durata întregului sezon. Cel puțin asta ar dori șefii Antenelor, în cazul în care Mihai nu revine.

„iUmor” este un format de televiziune, difuzat la Antena 1, care a ajuns anul acesta la al 13-lea sezon. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel Bojog (cel mai probabil înlocuitorul lui Mihai Bendeac) și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

Prezentatorii Șerban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun sezon de până acum. Concurenţi din toate colţurile lumii se vor prezenta în faţa juraţilor „iUmor” cu cele mai neaşteptate momente de umor.

De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații „iUmor”, toate se vor regăsesc în actualul sezon, căci concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

Sezonul 13 al show-ului „iUmor” a început cu Cheloo, Delia și Mihai Bendeac ca jurați.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Ungaria amenință cu ieșirea din UE!

Urmatoarea stire

CNN: CIA spune că China se pregătește să „preia” Taiwanul, militar, până în 2027

Stiri pe aceeasi tema