Curs BNR, 22 mai 2023. Euro, în scădere. Cât costă azi moneda europeanăCurs BNR, luni, 22 mai 2023. Banca Națională a României a actualizat noile cotații ale zilei. Conform ultimelor informații, moneda euro a înregistrat o scădere față de ziua precedentă. Iată mai jos, în articol, valorile emise pentru euro, liră sterlină și dolar. 

Banca Națională a României a emis cursul valutar pentru ziua curentă, 22 mai 2023. Au fost actualizate valorile monedelor, în jurul orei 13:00. Valorile indicelui ROBOR au scăzut, din nou. Euro, dolarul și lira sterlină au înregistrat o scădere față de ziua precedentă. Cursul BNR este comunicat de către BNR zilnic, în jurul orei 13:00. Acest curs este valabil pentru ziua următoare, implicit pentru toate tranzacțiile ce urmează a fi făcute în ziua următoare.

CITEȘTE ȘI: CURS BNR 19 MAI 2023. MONEDA EURO A ATINS UN NOU PRAG! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU LIRA STERLINĂ, DOLARUL ȘI GRAMUL DE AUR

Curs BNR 22 mai 2023. Ce valori noi a…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Marele eșec al lui Putin

Urmatoarea stire

Moldova stadioanelor comuniste şi părăsite. Primarul Iaşului: ,,Stăm cu ochii aţintiţi către sacul fără fund al Guvernului”

Stiri pe aceeasi tema