Cuplu-bombă la Digi 24! Claudiu Pândaru se iubeşte în secret cu prezentatoarea Ioana Ciurlea! A dus-o noaptea la Oppenheimer la mall, dar a iubit-o “deontologic”


Aşa se face că jurnaliştii Digi 24 Claudiu Pândaru (42 de ani) şi Ioana Ciurlea (36 de ani) au fost surprinşi la mall. „Înarmaţi”, după bunul obicei, cu popcorn şi suc, cei doi au mers să vadă celebrul „Oppenheimer”. Filmul spune povestea fizicianului Julius Robert Oppenheimer, autorul bombei atomice.

Dar revenind la bomba din showbizul autohton, mai exact la cuplul-bombă Pândaru-Ciurlea, trebuie să menţionăm că au fost foarte discreţi până s-au stins luminile în sală. S-au iubit „deontologic”, fără tandreţuri în văzul lumii. Pe parcursul filmului, însă, la adăpostul luminilor stinse, cei doi şi-au împărţit gesturi tandre ca doi porumbei.

După cum decurg lucrurile, cei doi nu par foarte pregătiţi să-şi asume public relaţia, deşi, cel mai probabil, ambii sunt liberi ca pasărea cerului. Dacă despre Ioana Ciurlea nu există niciun dubiu în acest sens, despre Claudiu Pândaru se ştie că, până de curând, a fost căsătorit. Potrivit pozelor de pe Instagram, acesta a purtat verighetă până anul trecut.

Într-o postare făcută în ianuarie 2022, Claudiu Pândaru îşi anunţa urmăritorii că este în izolare după ce fiul lui cel mic a fost depistat pozitiv cu COVID.

Sunt în izolare pentru câteva zile alături de familie, cățel și pisică după ce băiatul meu cel mic a fost depistat pozitiv la testul PCR„, a scris jurnalistul pe Instagram.

Textul însoţeşte o poză în care Claudiu Pândaru ţine o pisică în braţe, iar verigheta de pe inelar este mai mult decât evidentă.

Pandaru

Între timp, însă, undeva pe parcursul anului 2022 verigheta a dispărut. Ultima poză în care Claudiu Pândaru poartă verigheta pe inelar datează din august 2022.

Din păcate, nu au apărut prea multe indicii ale disponibilităţii de a-şi reface viaţa. Cu toate astea, este lesne de observat pentru oricine analizează conturile de Instagram ale celor doi că, la începutul lunii martie 2023, ambii au fost la festivalul Massif care a avut loc la Braşov.

Desigur, nu şi-au făcut poze împreună, ci separat.

Cuplu-bombă la Digi 24

Dacă se simte cu adevărat, cred că e foarte important și plăcut ca iubirea să fie verbalizată și arătată măcar 23 de ore din 24„, spunea Ioana Ciurlea într-un interviu din 2020 pentru Pagina de psihologie.

Şi dacă cu siguranţă iubirea lor este deja verbalizată şi arătată, probabil că va mai dura ceva timp până când va fi şi asumată public.

 

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema