Cunoscut vlogger din Ploiești, promotor al respectării legii, prins în flagrant când mituia polițiștii. Le-ar fi oferit 500 de lei să închidă ochii la ITP-ul expirat


Un cunoscut vlogger din Ploiești, specializat în experimente stradale prin care îndeamnă urmăritorii să fie cât mai corecți și să respecte legea, a fost prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască polițiștii din Păulești, transmite Ziarul Incomod.

Tânărul a fost dispus să plătească 500 de lei pentru ca agenții de la rutieră să nu-l amendeze pentru ITP-ul expirat al autoturismului Porsche pe care îl conduce.

Întâmplarea a fost descrisă pe larg pe pagina de Facebook a Europol

”În urmă cu câteva seri colegii noștri din cadrul Postului de Poliție Păulești, județul Prahova au oprit un Porsche care avea inspecția tehnică periodică expirată.

La volanul mașinii se afla un tânăr ploieștean cunoscut pentru clipurile postate în mediile on-line prin intermediul cărora realiza diverse experimente sociale cu ajutorul cărora îndemna cetățenii să fie cât mai corecti și să respecte legea, precum și normele de conduită morală.

După ce i-au adus la cunoștință fapta pentru care va fi sancționat, colegii noștri i-au cerut să rămână la mașină. Cu toate acestea, la scurt timp, șoferul a ieșit din mașină și a venit spre echipaj cu cartea de identitate a autoturismului în mână. El le-a spus colegilor, care deja scriau procesul verbal de contravenție, că a uitat să le înmâneze acest document, deși nu i-a fost solicitat, și că în interiorul acestuia „se află ITP-ul”.

Colegul nostru, Sever, a verificat conținutul documentului constatând că în interiorul acestuia nu se află vreo anexă a certificatului de înmatriculare cu holograma dovezii efectuării inspecției tehnice periodice, ci suma de 500 lei, cu titlu de mită pentru a-i determina să nu aplice măsurile legale. Imediat, colegii au solicitat sprijinul angajaților DGA pentru a realiza flagrantul, lucra care s-a și întâmplat.

Acum, vlogger-ul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”dare de mită” și sperăm cu această ocazie că va avea timp suficient să reflecteze la a-și însuși principiile de conduită socială și de moralitate pe care le-a promovat de-a lungul timpului în mediul virtual.

Morala poveștii?…Atunci când pozezi în formator de opinie vertical, încearcă să o faci și în viața de zi cu zi, nu doar pe Youtube”, este postarea sindicaliștilor din Poliție.

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Cum se mai simte Jean Paler

Jean Paler, în vârstă de 70 de ani, a dat noi detalii despre cum se simte. Actorul urmează…