cum sunt nevoiți bătrânii să străbată tranșeele de pe b-dul Epureanu » Stiri Barlad » Spinos Media


– Reclama –

Greu de crezut că aceste instantanee au fost făcute în anul 2022.
După ce constructorul a decopertat o mare parte din b-dul Epureanu, cei care trebuie să ajungă pe celălalt trotuar trebuie să meargă … în mâini!

Sursa foto: Facebook Gabi Sandulescu

Fotografiile au fost realizate joi,27 octombrie, în dreptul Direcției de Asistență Socială Bârlad. O femeie se chinuie să ajungă pe celălalt mal al străzii pentru că avea nevoie să ajungă la DAS.

Toată strada este distrusă , aceasta făcând parte din minunatul proiect finanțat cu fonduri europene, însă nimeni nu s-a gândit cum vor ajunge Salvările, mașinile de Pompieri și chiar locuitorii urbei acolo unde sunt solicitați.

Mai nou, trotuarele au fost transformate în străzi, la orele amiezii trecând motociclete sau autoturismele care încearcă să “ fenteze” traficul infernal din oraș.

– Reclama-reclame ziare barlad

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

– Reclama –

Citeste continuarea pe spinos.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Video Exclusiv | “Pune-l în vitrină!” Marius Șumudică l-a “înțepat” din nou pe Dan Petrescu: “Eu sunt un băiat mai direct”

Urmatoarea stire

Jocurile Olimpice de Tineret 2028 ar putea avea loc la Brașov ! | Monitorul Expres

Stiri pe aceeasi tema