Cum se menține verde Sectorul 4, cu contribuția celor de la Totul Verde. S.A.


Indiferent de temperaturile caniculare din ultima perioadă, dar și de cele care se anunță pentru zilele următoare, echipele Totul Verde. continuă să lucreze pe teren, asigurându-se că Sectorul 4 rămâne unul curat, frumos și funcțional. Unul cu adevărat verde!

Jardinierele care se văd mereu îngrijite necesită o atenție deosebită! Toc­mai de aceea, ele sunt tunse și udate în permanență! Acolo unde nu se poate face mecanizat, se execută manual ori la furtun! ”Important este rezultatul, pe care-l puteți admira în permanență”, este mesajul de pe pagina oficială de facebook a Totul Verde. S.A.!

În plus, aceeași companie ne prezintă un adevărat model de regenerare urbană, realizat la nivelul Sectorului 4. Este vorba de amenajarea realizată pe bulevardul Șincai, care este, în aceste zile, una dintre cele mai căutate zone de către cetățeni. ”Modernism, răcoare, cu­rățenie! Este oferta noastră pentru această perioadă cu temperaturi ridicate, celor care vor să-și petreacă timpul în aer liber”, este prezentarea făcută pe aceeași pagină a companiei Sectorului 4!

Citeste continuarea pe www.national.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema