Cum se dezvoltă un business în centrul Florenței născut din pasiunile unor doi soți artiști. Povestea unui boutique de succes narată de Cătălina Ioana Luca


Povestea de azi începe cu sintagma cunoscută „a fost odată ca niciodată…” o fată pe nume Cătălina Ioana Luca care locuia într-un oraș liniștit, boem, în egală măsură cochet și în care toate aveau o rânduială firească. Până într-o zi în care a ales să își asculte inima, să se lase purtată de ce îi dictează aceasta și să părăsească din dragoste, pentru dragoste orașul copilăriei și adolescenței sale. Fără să-și uite rădăcinile, dar și fără regrete, a lăsat România pentru Italia, acolo unde și-a găsit sensul născut din acest joc ticluit al vieții. Dorința cea mai mare a fetei din poveste era să facă ceva deosebit și să fie neindoielnic fericită în timp ce își urmărește visul, un vis pe care-l împarte cu cel care îi este soț de aproape două decenii.

Deși, inițial, voia să urmeze o carieră în politică după cum o recomanda diploma de licență,  surprizele oferite de viață a trimis-o să-și arate talentele pe alt domeniu, cel al artei. Este recunoscută în Italia, mai ales în Florența, după produsele pe care le creează și le vinde în boutique-ul din centrul orașului.

Cătălina și Ciprian

Este artizan, lucrează în piele naturală diverse produse, iar ce îi diferențiază de alții atât pe ea, cât și pe soțul său, este că  împreună, sub egida Katian, fac și produse pe măsură. În timp, Cătălina și Ciprian au reușit să pună pe picioare și un mic laborator unde tratează piele, le colorează, totul doar pe baze de produse vegetale. Acasă, au o mică replică a laboratorului, unde se realizează pălării și alte diverse accesorii vândute tocmai pe alt continent, și anume America.

Cătălina Ioana Luca:„În Italia am primit șansa să pot demonstra ce pot”

Citeste continuarea pe life.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema