Cum să vezi Manchester City vs Real Madrid live online gratis


Manchester City – Real Madrid live online gratis în seara asta se poate vedea în mod legal printr-o metodă uşoară, iar în acest articol îţi vom explica cum să procedezi pentru a putea vedea online în streaming meciul atât gratuit cât şi cu plată.

În această seară, suporterii prezenți pe Stadionul Etihad vor vibra în timp ce Manchester City o va găsi pe Real Madrid pentru o luptă de titani după o prima manșă care s-a încheiat la egalitate 1-1: daca vrei sa vezi acest meci, in acest articol iti vom prezenta cum puteti vedea meciul live online gratis.

Dacă totuşi doreşti să te uiţi din confortul casei tale la un TV, meciul Manchester City – Real Madrid va fi difuzat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Manchester City – Real Madrid live online gratis

Pentru a vedea meciul din această seară gratis şi aveţi un abonament TV de la DIGI, pentru că pentru toţi abonaţii DIGI ce au un abonament TV, veţi avea gratuit acces la serviciul DIGI Online, de asemenea, dacă doriţi să plătiţi doar 2.6 lei pe lună (TVA inclus) şi sunteţi abonat Orange, veţi putea avea acces la aplicaţia Orange TV Go cu opţiunile de a vedea Orange Sport 1 sau Prima Sport 1. Pentru cine îşi doreşte să vadă aceste meciuri la o calitate bună, opţiunile sunt multe şi cu siguranţă accesibile pe oricare dintre operatori îi ai.

Manchester City – Real Madrid gratis pe Digi Online

Digi Online, cu un cont digionline.ro sau cu un cont existent DIGI (dacă eşti abonat Digi, îţi poţi face un cont foarte rapid).
 • După conectare, vă va întreba dacă doriţi să vedeţi doar canale pentru copii sau toate canalele, alegeţi toate canalele.
 • Din pagina ce s-a deschis, veţi putea vedea în bară de sus „Sport”, selectaţi Sport, apoi Digi Sport 1.
 • Bucuraţi-vă de fotbal!
 • Manchester City – Real Madrid cu doar 2.6 lei în oferta Orange

  Potrivit acestei pagini, puteţi activa pachetul Online Sport de la Orange, şi aveţi acces la 3 canale de sport, cu doar 2.6 lei pe lună, deci este de ajuns şi pentru finală cât şi pentru alte meciuri din liga 1 sau alte…

  Citeste continuarea pe geeki.ro

  Total
  0
  Shares
  Adauga un comentariu

  Stiri pe aceeasi tema